Home Trčanje Održane utrke Ako nisi u Zadru, trči Wings For Life Selfie Run!

U MISLIMA S ONIMA KOJI TRČATI NE MOGU
Ako nisi u Zadru, trči Wings For Life Selfie Run!

273
0

Želiš trčati za one koji ne mogu i biti dio globalnog fenomena Wings For Life World Run utrke, a nisi u mogućnosti doći u Zadar 8. svibnja? Svejedno imaš priliku uključiti se jer uz pametni telefon i Selfie Wings for Life World Run aplikaciju možeš trčati svoju utrku gdje god ti odgovara…

Hrvatska Wings for Life World Run utrka startat će u Zadru točno u 13 sati, s rekordnih sedam tisuća sudionika. Za sve one koji nisu u mogućnosti biti na zadarskom Forumu u to vrijeme, ništa nije izgubljeno. Potrebno je samo skinuti Wings for Life World Run aplikaciju koja će ti omogućiti da budeš dio globalnog sportskog spektakla gdje god se u to vrijeme nalazio.

NW_MgDirekt3

“Wings for Life World Run je globalna avantura. Svi se mogu uključiti, čak i ako nisu u blizini neke od lokacija utrke. Samo je potrebno skinuti aplikaciju i trčati,” poručuje proslavljeni atletičar Colin Jackson, sportski direktor Wings for Life World Run utrke.

Selfie Run natjecatelji vodit će borbu protiv virtualnog presretačkog vozila koje kao i na 34 službene lokacije ulazi na stazu trideset minuta nakon početka utrke i laganim ubrzavanjem polako dostiže natjecatelje. Jedna od najvećih zvijezda Formule 1, australski vozač Daniel Ricciardo okušao se prošle godine trčeći Wings for Life World Run uz pomoć Selfie Run aplikacije koja je na njega ostavila jako dobar dojam.

“Bilo je iznimno zabavno. Kad ti aplikacija javi da te presretačko vozilo počinje loviti, imaš osjećaj kao da se radi o pravom autu, gotovo da se počneš okretati preko ramena da vidiš koliko je daleko od tebe,” priznao je 26-godišnjak koji je u F1 karijeri za volanom Red Bull Racinga dosad pobijedio tri puta, a na prethodnom izdanju Wings for Life World Run utrke uspio je pretrčati 12 kilometara prije nego ga je virtualno presretačko vozilo ulovilo.

Ukupnu pobjedu među Selfie Run trkačima ostvario je u 2015. godini Švicarac Daniel Töngi s pretrčanim 41 kilometrom, dok je najbolji hrvatski predstavnik bio Paulo Bašić na 54. mjestu. Ove godine očekuju se i puno bolji rezultati jer oni koji se natječu putem ove aplikacije imaju jednu veliku prednost: mogu izabrati stazu i vremenske uvjete po svom ukusu. Jedno je sigurno – bilo da trčiš Selfie Run ili službenu Wings for Life World Run utrku, činiš pravu stvar!

Skini Selfie Run aplikaciju za:            –> Android <–            ili             –>iOS<–

Izvor: Wings For Life

(273)

Vrijedi pročitati