Home Trčanje Kako trenirati Besplatni treninzi i SALOMON trkačka druženja!

DOŽIVI TRKAČKU AVANTURU U SVOM GRADU U ODLIČNOM DRUŠTVU!
Besplatni treninzi i SALOMON trkačka druženja!

19
0

SALOMON trkačko druženje je besplatno tjedno otkrivanje novih i skrivenih staza za trčanje, koje čine trčanje po gradu još zanimljivijim i atraktivnijim. Zajedno ćemo istraživati uske ulice starih gradskih jezgri, otkrivati skrivene prolaze između visokih zgrada, isprobati što više različitih podloga i iskoristiti najrazličitije terene koje nam grad nudi.

Du Motion 300×250 7

Betonski grad pretvorit ćemo u zanimljiv trkački poligon, gdje ćemo stalno tražiti načine za poboljšanje treninga, zajedno ćemo potražiti nove rute i otkrivati gradske tajne. Prekinite rutinu, istražujte nove trkačke rute i spojite ugodno s korisnim u odličnom društvu!

Uzbrdo, nizbrdo, preko mostova, mostića i stubišta, i sve to u gradu, gdje je svaki korak različit. Ova raznolikost dat će vam odličnu fizičku formu, a za dobru atmosferu i korisne savjete za trčanje pobrinut će se SALOMON trkački treneri.

SALOMON besplatna trkačka druženja odvijat će se u više grupa i tempo će biti prilagođen svakom trkaču, što će vam omogućiti uživanje u otkrivanju gradskog labirinta. Pobrinut ćemo se za dobro zagrijavanje na početku treninga i ugodan završetak, a treneri će rado odgovoriti na sva pitanja trkača. Dok nižemo kilometre naučit ćemo pravilnu tehniku trčanja po različitim terenima i savladavanje različitih prepreka, a ako bude prilike, iskoristit ćemo gradsku okolinu i za pokoju dobru vježbu.

GDJE?

Kvaternikov trg, Zagreb

KADA?

Svaki utorak u 18:00 sati

*Od 28. travnja 2015 do 9. lipnja 2015

 

Treneri trčanja: MARTIN CRNJAKOVIĆ & DARKO HERAK – Klub RUN.HR

 

Imat ćemo test SALOMON opreme za trčanje, isprobavanje novih SALOMON tenisica za trčanje i sudjelovanje u SALOMON nagradnoj igri.

Pridruži se SALOMON TRKAČKOM DRUŽENJU i doživi svoj grad na drugačiji i zabavan način!

 

Više informacija i prijave na www.citytrail.salomonrunning.com

 

 

 

Autor: Promo

(19)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati