Home Trčanje Najave Dođite u Šibenik na Šibenskih 10 ili Draženovu četvorku

DRAŽENU U ČAST
Dođite u Šibenik na Šibenskih 10 ili Draženovu četvorku

1.33K
0
VŽ pol 300×250

Jedinstvena utrka koja povezuje radost trčanja i jednog on najvećih naših sportaša svih vremena – Dražena Petrovića – u njegovom rodnom gradu Šibeniku i u vikendu oko njegovog rođendana.

 

Natural Wealth – ljeto bicikl

Prošlogodišnje prvo izdanje Šibenskih deset i Draženove četvorke, bilo je točno na Draženov rođendan – 22. listopada i na 950 godina spomena imena Šibenik. Ovogodišnja utrka održava se u istom formatu, na istom mjestu – šibenska riva, također u subotu, ali 21. listopada.

Prijave su otvorene na http://www.utrka.com/utrke/sibenskadesetka/2017/info/ za obje utrke – Šibenskih deset – utrku na 10 km i Draženovu četvorku – utrku na 4 km u čast broja kojeg je Dražen nosio na dresu Šibenke i reprezentacije.

Prošle godine utrku je krasila izvrsna atmosfera i odlični rezultati pobjednika. Ove godine očekuje se jednaka konkurencija i još veći broj trkača na startu. Staza prolazi pored legendarnog Baldekina, velikim dijelom uz more, a prolazi i poznatim šibenskim ulicama poput Težačke.

Sve trkača očekuje startni paket s majicom s posebnim motivom utrke, a za najbolje su osigurane novčane nagrade i nagrade sponzora. Start utrke na 10 km je u 11:00 h, a Draženove četvorke u 12:30 h. Neposredno prije glavnog programa, u 9:30 na programu su dječje utrke.

Ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici utrke www.sibenik.run

 

 

(1326)

Vrijedi pročitati