Home Trčanje Najave Drugi Baranjski Ferivi polumaraton – otvorene prijave

U PARKU PRIRODE
Drugi Baranjski Ferivi polumaraton – otvorene prijave

606
0

U 2017. godini nas očekuje drugo izdanje Baranjskog Ferivi polumaratona. Ova popularna sportska manifestacija iz godine u godinu oduševljava sportaše, rekreativce i djecu svojom organizacijom, sportskim duhom i prirodnim ljepotama.

 

NW_MgSportSprej2

Datum,  vrijeme i mjesto su određeni.  U subotu 23. rujna 2017. godine ispred dvorca Tikveš (Park prirode Kopački rit) krenut će još jedan polumaraton i utrka na 6 kilometara.

Uz utrku na 21 i 6 kilometara organiziraju se i dječje utrke. Na njima sudjeluju djeca predškolskog i školskog uzrasta. Utrke za svu djecu su besplatne, djecu osim utrka očekuje i zabavni sadržaj.

Online prijave su otvorene od 15. srpnja do 15. rujna 2017.

Startnina za polumaraton do 1. rujna iznosi 100 kn, od 1. do 15. rujna iznosi 120 kn. Na dan utrke su moguće prijave, ali trkačima nije osiguran startni paket. Startni paket sadrži Adidas majicu, finišersku medalju i poklone sponzora.

Startnina za utrku građana na 6 kilometara do 15. rujna iznosi 30 kn. Na dan utrke su također moguće prijave, ali trkačima nije osiguran startni paket. Startni paket za utrku građana sadrži poklone sponzora.

Prijavite se na utrku, povedite partnera, prijatelje, djecu i uživajte u predivnoj stazi i ljepotama Parka prirode Kopački rit!

Prijaviti se možete ovdje.

Kontakti:

FB: Baranjski Ferivi polumaraton

WEB: akslavonija-zito.hr/baranjski-polumaraton

e- mail: baranjski.polumaraton@gmail.com

Promo tekst

(606)

Vrijedi pročitati