Home Uncategorized [FOTO + 360] Super akcija za Firewoolf SPEED II Flamed!

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU
[FOTO + 360] Super akcija za Firewoolf SPEED II Flamed!

48
0

Firewoolf SPEED II Flamed – druga je generacija patika renomiranog proizvođača Woolf, koje odlikuju karakteristike nevjerojatne lakoće i udobnosti namijenjene trkačima i triatloncima.

Du Motion 300×250 2

Prva je generacija Firewoolf 1.0 predstavljena 2006. godine, te je od strane mnogih časopisa ocijenjena kao patika izvrsnog omjera cijene i kvalitete, jasno definirane namjene. Patika je zbog svoje lakoće namijenjena ravnim terenima, treninzima brzine i utrkama, te je na testiranjima s trkačkim patikama u istom cjenovnom rangu osvojila visoko drugo mjesto.

 Osim dinamičnog i inovativnog izgleda ima izuzetnu fleksibilnost i prijanjanje nozi, te vrlo veliku udobnost zbog svoje male težine. Mrežasta struktura u kombinaciji s neoprenom i TPU materijalom omogućava prozračnost, a u kombinaciji s EVA Midsole sustavom amortiziranja garantira stabilnost prilikom svakog koraka.

Firewoolf SPEED II nema klasične vezice, kao ni “jezik” zbog čega se vrlo lako podesivim elastičnim vezicama ostvaruje zatezanje patike i time ostvaruje maksimalno prijanjanje i udobnost prilikom trčanja. Također, kod triatlona u fazi tranzicije nema gubljenja vremena na vezivanje patika, a i dva hvatišta, na prednjem dijelu i petnom dijelu, omogućuju brzo obuvanje.

Akcijska cijena za par ovih iznimno dostupnih tenisica je samo 269,00 kn.

Tenisice su dostupne u muškim veličinama od broja 41 do broja 46.

Naručiti ih možete putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, a besplatna Overseas dostava unutar 24 sata dostavit će vam naručene tenisice koje plaćate pouzećem.

Osjetite i Vi The Woolf Feeling!

 

 

Autor: 3sporta / foto & 360 rotacija 360europe.eu@gmail.com – Zvonimir Mikašek

(48)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati