Home Oprema [FOTO+360] Woolf Cortina ATX – idealna poluvisoka cipela za jesen i zimu!

U PRIRODU U NOVIM WOOLFICAMA!
[FOTO+360] Woolf Cortina ATX – idealna poluvisoka cipela za jesen i zimu!

184
0

Iz Woolfa stiže nova ponuda – ovaj put se radi o kvalitetnim poluvisokim cipelama za jesen i zimu, za ružno vrijeme, kišu i snijeg te boravak u prirodi.

Du Motion 300×250 6

Pod nazivom Cortina ATX kriju se udobne, prostrane i tople gležnjače koje će zaštititi vašu nogu za lošeg vremena u svakodnevnom hodanju gradom i u prirodi. Gornji dio Cortine izrađen je od vodonepropusnog materijala Aqua TEX, a u donjem se dijelu nalazi Woolfov Soft Shell sloj koji će spriječiti ulazak vode u cipelu, a ujedno omogućiti isparavanje znoja iz unutrašnjosti cipele.

 

Prednja strana je zaštićena od udaraca u kamenje povišenim gumenim rubom oko prstiju, a pojačanje se nalazi i na petnom dijelu. Potplat je izrađen od kvalitetne gume s protukliznim svojstvima. Iako je Cortina ATX vrlo čvrsta i izdržat će ozbiljno planinarenje, ujedno je vrlo lagana zbog materijala od kojeg je izrađena.

Još jedna značajka Cortine ATX je način izrade metodom koja se naziva California construction. To je ukratko način modeliranja gdje je unutrašnjost sašivena (potplat i gornjište) u jednom komadu. Kada izvadite uložak vidi se jedan jedini šav po sredini. Ovakav način izrade koristi se kako bi se postigla udobnosti i kompaknosti obuće i stvorio osjećaj kao da nosite samo čarape. Zbog svoje skupoće, ovaj se postupak koristi kod izrade samo najkvalitenije obuće.

Akcijska cijena za par ovih Cortina ATX cipela je samo 299,00 kn! Cipele možete naručiti putem maila na woolf@woolf.hr, telefonom na 040/543-603, a besplatna Overseas dostava unutar 24 sata dostavit će vam ih na kućnu adredu, a platit ćete ih dostavljaču. Isporuka samo u Republiku Hrvatsku.

 

U tablici veličina izaberite svoju:


U slučaju da vam veličina ne odgovara obuću možete zamijeniti za onu u veličini koja vam treba ili bilo koji drugi artikal, u dogovoru s isporučiteljem.

I TO NIJE SVE… Uz kupnju DVA para ovih cipela,  WOOLF plivačko neopren odijelo u veličini “M” platit ćete samo 1 kn!

Naručite na: woolf@woolf.hr ili 040/543-603, Woolf d.o.o.

 

Autor: Sponzorirano

(184)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati