Home Uncategorized [FOTO] Kupite Woolf neopren po izvrsnoj cijeni!

IZVRSTAN ZA MALO KUNA
[FOTO] Kupite Woolf neopren po izvrsnoj cijeni!

1.07K
0

Neoprensko plivačko odijelo nije samo redovna oprema vrhunskih triatlonaca. Ono omogućava svima da plivaju u hladnoj vodi, olakšava plutanje i omogućava brže plivanje.

Du Motion 300×250 7

Zbog svoje cijene, na kupnju se često odlučuju samo oni koji se ozbiljno natječu. No Woolf neopren možete kupiti po senzacionalnoj cijeni od samo 499,00 kn u što je uključena i dostava na kućnu adresu.

Neopren smo ustupili našoj mladoj triatlonki Jasmini Ilijaš, koja ga je isprobala u (još uvijek) hladnoj vodi varaždinskog jezera Aquacity.

– Iako sam koristila već nekoliko neoprena, Woolfov je izuzetno mekan i ugodan za nošenje. Lako se navlači na tijelo i u njemu nemam osjećaj sputanosti. Pokreti ruku u ramenu su mi normalni, kao da ne nosim odijelo, a iako je voda dosta hladna nije mi uopće bilo neugodno plivati. Mogu samo reći da ovo odijelo vrijedi puno više od cijene koju za njega treba platiti i preporučila bih ga svima koji trebaju prvo neoprensko odijelo, bilo za triatlon bilo za rekreativo plivanje u hladnijim vodama, a ne žele potrošiti veliki iznos. – izjavila je Jasmina nakon testiranja Woolf neoprena.

Ograničene količine Woolf neopren odijela dostupne su u ovim veličinama:

                 VISINA         TEŽINA

XS         150-160 cm     50-55 kg

S           160-170 cm     55-65 kg

M           170-182 cm     65-75 kg

Odijelo naručiti putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, a besplatna Overseas dostava dostavit će vam naručeno odijelo koje plaćate pouzećem. Postoji mogućnost da odijelo vratite prodavatelju ukoliko vam ne bude odgovaralo.

Osjetite i Vi The Woolf Feeling!

ISPORUKA SAMO U HRVATSKU (zbog prevelikih troškova slanja izvan Hrvatske).

 

 


 


 

Autor: Promo

(1071)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati