Home Biciklizam Huni Bike Shop Vas poziva na dane otvorenih vrata

HAIBIKE NA AKCIJI
Huni Bike Shop Vas poziva na dane otvorenih vrata

41
0

Sada je pravo vrijeme za nabavu Haibike montića! Pitate se zašto? Huni Bike Shop Vas poziva da 01. listopada u Prelogu i 7. listopada u Varaždinu iskoristite nevjerojatan popust od čak -25% na Haibike montiće sezone 2011.! Da, dobro ste pročitali – 25% popusta na sve MTB modele sa zalihe priznate njemačke tvrtke HAIBIKE.

NW_MgDirekt3

Napominjemo da su zalihe ograničene, a o dostupnim veličinama moći ćete se informirati na licu mjesta. Tehničke specifikacije svih modela možete pronaći na našim web stranicama, a ostale detalje možete saznati na našim brojevima telefona.

Pružamo Vam mogućnost rezervacije bicikla ali samo pod uvjetom da u našu poslovnicu donesete polog u visini od najmanje 20% vrijednosti modela kojeg želite rezervirati – sama kupnja bicikla se tada može obaviti u navedene dane: 1. 10. i 7. 10. u Prelogu odnosno Varaždinu.

Napominjemo da će popust od nevjerojatnih -25% važiti ISKLJUČIVO u navedene dane na navedenim lokacijama za gotovinsko plaćanje. Ovakav popust omogućili su nam partneri iz Haibikea i napominjemo da su to jedina dva dana u ovoj godini kada u Hrvatskoj možete kupiti njihove proizvode po ovim uvjetima! Omogućeni su naravno i svi ostali načini plaćanja ali pod drugim uvjetima o ćemo se možete informirati.

Dođite 1. 10. u Prelog ili 7. 10. u Varaždin, upoznajte se s našom bogatom ponudom bicikala i biciklističke opreme te iskoristite izvanrednu priliku i kupite vrhunske Haibike MTB-e sezone 2011. po nevjerojatnim cijenama!

Modeli koji su u ponudi: Dani_otvorenih_vrata.pdf

Autor: PROMO

(41)

Vrijedi pročitati