Home Uncategorized Iskoristite super akciju za tenisice Woolf Kona!

WOOLF FEELING
Iskoristite super akciju za tenisice Woolf Kona!

372
0

Tenisice Woolf Kona dobile su ime po havajskom otoku Kona na kojem je 1978. godine održana jedna od prvih triatlonskih utrka – Havaii Ironman Triathlon. Može se reći da je triatlon rođen na Koni, tom vrućem vulkanskom otoku.

DuMotion redovna 300×250 2

Upravo zato ove atraktivne patike krase žarke boje tropskih krajeva, od jarko žute do narančaste, plave i zelene. Tenisice Woolf Kona već na prvi pogled osvojit će one koji se vole izdvojiti iz mase jer svojim atraktivnim dizajnom i intenzivnim bojama ostavljaju jedinstven dojam – baš zato su spojive sa svim sportskim kombinacijama koje posjedujete.

Prozračne, izuzetno lagane i elastične posebno su zanimljive trkačicama i trkačima koji za svoje brže treninge trebaju stabilnu i laganu tenisicu. Zbog toga su idealne za treninge i utrke na mekanijim podlogama – atletskim stazama i kraćim dionicama asfalta. Vrlo udobne, mekane, bez suvišnih šavova prijanjaju nozi dajući osjećaj lakoće koraka, a opet su dovoljno sigurne i stabilne.

Iako im je osnovna namjena trčanje, ove tenisice mogu se koristiti i kod dvoranskih sportova, u nastavi tjelesne kulture, različitih vrsta rekreacija na zatvorenom ili fitness treninga.

Cijena Woolf Kona tenisica na europskom tržištu je 89 Eura, stoga je akcijska cijena od 299,00 kn izuzetno povoljna za ovu provjerenu, kvalitetnu tenisicu.

Woolf Kona dostupna je u muškom i ženskom modelu u veličinama od 36 – 47.

Naručiti je možete putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, a besplatna Overseas dostava unutar 24 sata dostavit će vam naručene tenisice koje plaćate pouzećem.

Osjetite i Vi The Woolf Feeling!

 

 

 

 

 


Fotografije i 360 rotacija: Zvonimir Mikašek, www.360-europe.eu

 

Autor: Promo

(372)

Vrijedi pročitati

Wallpaper 1 – žena
Wallpaper 2 – raspored