Home Oprema Kupnja tenisica u našem web shopu – sigurno i jednostavno

TRKAČI ZA TRKAČE
Kupnja tenisica u našem web shopu – sigurno i jednostavno

982
0

I sami smo bili u poziciji kupca tenisica “na daljinu”. Pri tome, malo nepovjerenja i nesigurnosti nije naodmet. “Hoću li izabrati pravu veličinu, što ako mi ipak ne budu odgovarale…” samo su neka od pitanja koje si svaki online kupac postavlja. Mi smo tu da pomognemo! 🙂

 

NW_MgSportSprej2

 

Kako kupovati posve sigurno?

  • u našem web shopu izaberi tenisice koje želiš kupiti
  • ispod opisa pronađi tab/stranicu “Tablica veličina
  • otvori link “Tablica veličina

U ovoj ćeš tablici pronaći muške i ženske veličine, a ono na što treba obratiti pažnju je dužina u cm. Ova se dužina odnosi na dužinu uloška tenisice. Najjednostavnije je da izmjeriš uložak nekih tenisica koje koristiš i koje ti odgovaraju te željenu dužinu pronađeš u tablici.

 

Kako mjeriti uložak tenisica koje imam?

Mjeri od vrha prednjeg dijela do mjesta gdje se uložak počinje podizati na petnom dijelu, kao na slikama. Konkretno, ovaj je uložak veličine 29.5 cm.

tenisice_1tenisice_2

 

Kupujem prve tenisice za trčanje, kako izabrati?

Na jednak način izmjeri uložak neke obuće koja ti odgovara. Kod naručivanja izaberi tenisice za oko 1 cm veće od uobičajenih cipela. Bolje da tenisice budu veće za nekoliko milimetara, nego da budu premale.

 

Tenisice mi ipak na kraju ne odgovaraju

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72, svaki je potrošač u mogućnosti raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada s naručenih artikala nisu skinute originalne etikete i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni. Prilikom povrata tenisica po kutiji tenisica se ne smije ništa lijepiti ili pisati, jer takve artikle nećemo prihvatiti za zamjenu.

Naručene artikle je moguće zamijeniti za isti artikl druge veličine ili drugi artikl (ili artikle) u roku 14 dana od zaprimanja paketa. Ukoliko ne želite zamjenu za artikl druge veličine ili zamjenski artikl (artikle) možemo vam izvršiti povrat uplaćenih sredstava na vaš tekući račun.

Trošak dostave povrata artikla snosi kupac, dok trošak slanja zamjenskog artikla snosi Trčanje d.o.o.

Prije svakog povrata ili zamjene robe, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 01/4860-863 ili na info@run-trek.hr

Želimo ti ugodnu kupnju! 🙂

3sporta shop/Run&Trek tim

(982)

Vrijedi pročitati