Home Trčanje Najave Manje od dva mjeseca do 4. Dubrovačkog polumaratona

GET IN MOTION
Manje od dva mjeseca do 4. Dubrovačkog polumaratona

244
0

Ušli smo u zadnja dva mjeseca prije Dubrovačkog polumaratona, koji će se ove godine održati za vikend koji prethodi Prazniku rada, tj. 28. i 29. travnja. Bit će to dva dana sportskog života spojenog s turizmom, u najpoznatijem hrvatskom gradu.

 

DuMotion redovna 300×250 3

 

Prvi Dubrovački polumaraton održan je prije tri godine, točno na 1. svibnja. Od onda je zadržao termin koji “se naslanja” na Međunarodni praznik rada, jer budimo iskreni, Dubrovnik nije grad u koji se dođe, otrči i poslije utrke “zapali” doma.

Zbog svoje specifičnosti i turističke atraktivnosti Grada, Dubrovački je polumaraton postao prava Meka za zaljubljenike trčanja i turizma iz cijelog svijeta. Prošle je godine na polumaratonu nastupilo oko 800 trkačica i trkača iz čak 45 zemalja svijeta.

sim utrke na 21.1 km održava se i humanitarna utrka na 5 km, čiji cjelokupni prihod ide Udruzi za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županijeUz to, u subotu se održavaju i utrke djece na Stradunu te superatraktivna Utrka zidinama, sve zajedno pod jednim krovnim nazivom Du Motion.

 

 

O pripremama za ovogodišnju utrku pitali smo njenog direktora.

– Zanimanje za utrke prelazi sva naša očekivanja. Trkači ponovo dolaze sa svih kontinenata, pa će Du Motion nastaviti tradiciju najinternacionalnije trkačke manifestacije. Na nama je da opravdamo njihova očekivanja i omogućimo im da uživaju u svim ljepotama Dubrovnika te nastavimo pozicioniranje grada kao atraktivne destinacije za ljubitelje sporta i rekreacije.” izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

 

Još nije kasno da isplanirate proljetni vikend iz snova i sudjelujete na nekoj od utrka u Dubrovniku.

 

Vidimo se! 🙂

Prijave za utrku i više informacija o Du Motionu potražite na službenoj stranici.

Du Motion Facebook / Twitter / Instagram

 

(244)

Vrijedi pročitati

Wallpaper 1 – žena
Wallpaper 2 – raspored