Naslovna Trčanje Najave Mjesec dana do Plitvičkog maratona – utrka na 5 km popunjena!

PLITVICE VAS ČEKAJU
Mjesec dana do Plitvičkog maratona – utrka na 5 km popunjena!

266
0

Mjesec dana preostalo je do 31. Plitvičkog maratona. Prijave trkača su u punom jeku i utrka na 5 km je već popunjena dok se svi još mogu u narednih deset dana prijaviti za polumaraton i maraton .

PRIJAVE

Atletski klub CroRun kao ovogodišnji organizator osigurao je bogate startne pakete za sve natjecatelje, završetak staze je promijenjen i prolazi ljepšim dijelom, a više nego dobro opskrbljenih okrjepnih stanica na maratonu će ove godine biti čak devet! Trkače na samoj stazi očekuje još nekoliko ugodnih iznenađenja, ali smo zamoljeni da ih ostavimo neotkrivenim.

Sve za trčanje

Startni paketi će se na samim Plitvičkim jezerima moći podići već od petka poslijepodne i cijelu subotu, te nedjelju do sat vremena pred utrku. Kao dodatni program i novost u subotu će se održati i utrke vrtićke djece i učenika osnovnih škola dok je u nedjelju start utrke u 9:00 sati (maraton i polumaraton), dok 5 km starta u 9:10.

I još jedna ovogodišnja novost je utrka štafeta u sklopu maratona za sve one kojima je uvijek bila želja sudjelovati u maratonu, a nisu se odvažili na avanturu od 42 km i malo više :-).

Dovoljno je da se skupi ekipa od četiri trkača, pogleda konfiguraciju staze da se rasporedeni “sukladno afinitetima” i spremni ste za maraton! Sve ostale informacije na stranicama www.crorun.pro i vidimo se 5. lipnja (ili koji dan prije) na Plitvičkim Jezerima!

 

(266)

Tagovi

Vrijedi pročitati