Home Zdravlje Sportska prehrana MYPROTEIN KUTAK – za sve koji žive aktivno!

PREKO 3SPORTA DO POPUSTA
MYPROTEIN KUTAK – za sve koji žive aktivno!

643
0

Dragi trkači, triatlonci, biciklisti i svi ostali – kako strastveni rekreativci i tako i profesionalni sportaši – dobro došli u Myprotein kutak! Ideja ovog našeg kutka je kroz kratke tjedne članke predstaviti široku paletu Myprotein proizvoda koji su mnogim sportašima postali svakodnevni partneri u treningu.

 

DuMotion redovna 300×250 4

I ne samo u treningu! Naime, Myprotein uz vitaminsko-mineralne suplemente, proteinske shake-ove i slične strogo sportske produkte, nudi i velik broj zdravih i kvalitetnih grickalica, u kojima će uživati i oni koji nisu nužno aktivni sportaši.

Prije svega, tu su proizvodi za izdržljivost i energiju, jer to je upravo ono što nam treba kada trčimo, bicikliramo ili plivamo. Pločice, gelovi, napici za hidraciju, Myprotein nudi sve što vam je potrebno za uspješno savladavanje kilometara na treningu ili utrci.

Kombiniranje suvremenog užurbanog “civilnog” i paraleno strastvenog sportskog života aktivnog rekreativca zna biti popriličan izazov. Mnogi u zahtjevnom ritmu svakodnevice ne stižu ili jednostavno nisu dovoljno disciplinirani pa ne uspijevaju održavati svoju prehranu dovoljno raznolikom i zdravom kako bi zadovoljila potrebe aktivnog sportsko – rekreativnog života, zdravlja, ali i rezultatskih ciljeva – koji su, morate priznati, uvijek tu!

Za sve takve će sigurno biti zanimljivi proizvodi iz Myprotein Health i Wellbeing palete. Tu su proizvodi namijenjeni očuvanju i podizanju imuniteta (pogotovo u ovim zimskim mjesecima), oni namijenjeni održavanju zdravlja kardiovaskularnog sustava ili zglobova te vitaminsko-mineralni preparati. Ako spadate u one koji se zimi uvijek lako prehlade, osjećaju manjak energije, želite poboljšati moždane funkcije ili se samo preventivno zaštititi od ozljeda – u svakom ćete slučaju u ovom našem kutku naći neki proizvod za sebe.

Myprotein ima i posebnu kategoriju proizvoda za žene – Ženski fitness. U njoj svaka od nas može pronaći nešto za sebe, od svakodnevnih vitaminskih dodataka, pa sve do odjeće.

Za one ozbiljnije – sportski nabrijanije (i sklone proteinskim “mućkalicama” aka shake-ovima) tu je i visokokvalitetna linija proizvoda dizajnirana i odobrena za profesionalne sportaše i sportske timove. Linija pod nazivom Informed-Sport nudi proizvode namijenjene poboljšanju sportskih performansi te garantira da su svi suplementi i namirnice, koji nose znak Informed-Sport, testirani na sve zabranjene supstance od strane HFL Sport Science (svjetski poznatog anti-doping laboratorija u Velikoj Britaniji).

Mnogima će biti zanimljiva i Myprotein Prirodna linija organskih namirnica koja nosi certifikat prestižne britanske udruge The Soil Association, koja ima licence za ispitivanje proizvoda te izdavanje garancija da sva hrana potiče iz najboljih mogućih izvora. U ovoj ćete liniji pronaći vrhunske namirnice poput, orašastih plodova i njihovih prerađevina (npr. maslac od badema i kikirikija u koji sam se momentalno zaljubila!), tjestenina, žitarica (u raznim oblicima – od brašna do gotovih proizvoda), napitaka i najrazličitijih grickalica – od čokoladica do “beef jerkies”.

Myprotein tim nije zaboravio niti na najmlađe sportaše te je osmislio liniju Little Beasts – seriju simpatično dizajniranih snack-ova kao zdravu alternativu za aktivnu djecu! Kvalitetni nutricionistički izbalansirani mliječni i voćni napitci te pločice u atraktivnim šarenim pakiranjima, oduševit će vaše klince, a vama dati sigurnost da su mali sportaši dobili kvalitetnu i korisnu slatku užinu.

I za kraj, Myprotein nije samo hrana već i linija atraktivne sportske odjeće za sve aktivnosti unutra ili na zraku. Ako vas je bilo koji od ovih proizvoda zaintrigirao, sigurno će vam i testiranja svih tih sportskih delicija u tjednima koji dolaze biti interesantna. Stay tuned! 😉

 

Svim kupcima koji na Myprotein web shop dođu preko portala 3sporta mogu iskoristiti kodove za popust:

MYProtein15 – 15% popusta za nove korisnike
MYPROTEIN8 – 8% popusta za postojeće korisnike

Samo klikni

Autor: Veronika Jurišić
Photos: property of The Hut Group

(643)

Vrijedi pročitati

Wallpaper 1 – žena
Wallpaper 2 – raspored