Home Ostalo Najava 4. Plivačkog maratona Raslina

UTRKA ZA HRVATSKI KUP
Najava 4. Plivačkog maratona Raslina

30
0

Članovi Društva športske rekreacije RASLINA imaju već tri uspješno organizirana plivačka maratona iza sebe, ali nisu izgubili entuzijazam, dapače, potrudit će se da 4. PLIVAČKI MARATON RASLINA 2013. bude najkvalitetniji i najbrojniji do sad.

NW_MgDirekt3

Datum održavanja maratona je 20.07.2013.g (subota). Plivački maraton dužine 5 km se kao i dosada održava u Raslini, te se pliva na predivnom Prokljanskom jezeru idelanom za daljinsko plivanje. Start je predviđen u 10:00 h, a kotizacija za natjecanje iznosi 50 kn.

Nagrade se dodjeluju za prva tri mjesta u čak 9 kategorija (apsolutna kategorija + starosne kategorije). Za sve natjecatelje smo osigurali hranu, piće, promotivne majice, te diplome o sudjelovanju.

Prijave za maraton se primaju putem formulara na web stranici (www.raslina5km.com) najkasnije do 18.07.2013. (četvrtak). Ostale informacije možete također pronaći  na web stranici.

I ove godine nastup na maratonu u Raslini se boduje za Hrvatski Kup u daljinskom plivanju (CRO CUP) čime će Raslina biti domaćin najboljim daljinskim plivačima u Hrvatskoj.

Pozivamo sve plivače, triatlonce, rekreativce i sve zaljubljenike u plivanje da se prijave. Zabava i sportska atmosfera zagarantirana!

Autor: Krešimir Lokas

(30)

Vrijedi pročitati