Home Trčanje Održane utrke Najava Humanitarne cross lige “Gović za vrtić”

JASKANCI TRČE ZA VRTIĆ
Najava Humanitarne cross lige “Gović za vrtić”

42
0

Športska zajednica grada, Jastreb extreme team i veliki broj jaskanskih sportaša, pod pokroviteljstvom grada Jastrebarsko, organizira jesen humanitarnu cross ligu “Gović za vrtić”.

NW_MgDirekt2

Cilj ove humanitarne akcije je skupiti sredstva za dječji vrtić “Radost” za nabavu sportske opreme i  sportskih rekvizita. Svi trkači, sportaši, rekreativci i građani svakim svojim nastupom ili jednostavno samo donacijom, donirati će iznos koji će se omogućiti kupnja i nabava potrebne opreme i rekvizita za aktivno bavljenje sportom djece u najmlađoj dobi.

Ukupno će se trčati četiri kola lige, a start ove humanitarne cross lige će biti na igralištu NK Jaske na popularnoj Centrali, u terminima: 20.10., 27.10, 03.11. i 10.11.2012. godine, s početkom prva dva kola u 16:00 sati, a treće i četvrto kolo od 14:00 sati. Kotizacija za svaki nastup na utrci iznosi 15 kn, a sav sakupljeni novac će se donirati dječjem vrtiću Radost.

Uz zadnje 4. kolo ujedno će se i održati i 2. Otvoreno prvenstvo grada Jaske u duatlonu, kombinaciji trčanja i vožnje brdskog bicikla.

Nagrađuju se svi sudionici koji sakupe sva četiri kola cross lige, te najbolja tri u ženskoj i muškoj kategoriji na dugoj i kratkoj stazi, za mlade starosti do 16 godina dodjeljivati će se nagrade na kratkoj stazi u ženskoj i muškoj kategoriji. U duatlonu nagrade su osigurane za prva tri u muškoj i ženskoj kategoriji ukupno, te posebne nagrade za prva tri Jaskanca i Jaskanke koji nastupe u toj disciplini.

Unikatne nagrade ovaj put će izraditi sama djeca uz pomoć svojih teta dječjeg vrtića Radost.

Pozivamo u ime svih jaskanskih sportaša, sve naše sugrađane a i šire da se pridruže ovoj našoj zajedničkoj humanitarnoj akciji.

Raspis lige

Autor: Mladen Budinšćak

(42)

Vrijedi pročitati