Home Trčanje Rezultati utrka Otrčana i 19. brdska utrka Ivančica

U SPOMEN NA MILANA CAHUNA
Otrčana i 19. brdska utrka Ivančica

103
0

U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, u subotu je održana tradicionalna 19. međunarodna brdska utrka Ivančica 2011. u spomen na Milana Cahuna kao dio manifestacije Dani grada Ivanca.

NW_MgDirekt2

Po sunčanom vremenu, napornu utrku na 13 kilometara dugoj relaciji od Ivanca do planinarskog doma istrčao je 41 trkač. Pobijedio je Krešimir Balaško iz AK Veteran s vremenom 1:03:03, drugi je Ivan Čorba iz TK Marathon 95, a treći Milorad Vojvodić iz zagrebačkog AK Sljeme. Među atletičarkama najbolja je bila Karla Čović iz Triatlon kluba 042 s vremenom 1:48:09.

U kategoriji seniora prvi je bio Krešimir Balaško iz AK Veteran, drugi Milorad Vojvodić iz AK Sljeme, a treći Srećko Vrček iz TK Ivančica Ivanec. U kategoriji veterani 1 prvi je bio Ivan Čorba iz TK Marathon 95, drugi Josip Jakop iz TK Ivančica Ivanec, a treći Ladislav Gregorinčić iz TK 042. U kategoriji veterani 2 prvi je bio Čamil Bešo iz Marathon Novo Mesto, drugi Marjan Jakopec iz TS Radenska, a treći Petar Fajfarić iz TK Marathon 95. U kategoriji V60+ prvi je bio Oto Gumilar iz Grča Mežica, drugi Stjepan Puh iz Marathon Krapine, a treći Josip Matišić iz TK Ivančica Ivanec.

Kod upisa potporu je trkačima dao i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić, dok su na vrhu nagrade im uručili dogradonačelnica Jasenka Friščić, predsjednik gradskog vijeća Čedomir Bračko te Vera Cahun, supruga Milana Cahuna u čiji spomen je trka otrčana.

Uz fini ručak i ugodno druženje trkači su se 19. puta oprostili od vrha Ivančice te zakazali ponovno druženje na jubilarnoj 20. međunarodnoj brdskoj utrci “Ivančica 2012.” sljedeće godine na istom mjestu.

Ivancica_2011_-_rezultati.pdf

Autor: Ivan Borovečki

(103)

Vrijedi pročitati