Home Trčanje Rezultati utrka Po sunčanom vremenu nastupilo preko 700 trkača

JESENSKI KROS MEĐIMURJA, 19.10.2013.
Po sunčanom vremenu nastupilo preko 700 trkača

20
0

Sunčano i toplo vrijeme izmamilo je 705 trkačIca i trkača koji su protekle subote trčali na Jesenskom krosu Međimurja. Kod osnovnih škola vodila se neizvjesna borba za pokal za najuspješniju osnovnu školu jer su Osnovne škole Nedelišće i Mursko Središće osvojile po tri zlatne medalje. Na kraju je titulu najuspješnije škole ponijela OŠ Nedelišće jer su učenice te škole osvojili više srebrnih odličja.

NW_MgDirekt2

Treba spomenuti da su prvi puta na krosu u parku nastupili učenici 1. razreda koji su krenuli u školu ove jeseni, a na najvišem postolju našli su se Jelena Horvat iz Malog Mihaljevca i Marsel Bedi iz Peklenice.

Osim velikih borbi za odličja kod najmlađih borbe su se vodile i kod srednjoškolaca te u utrci građana. Kod srednjih škola najbolji su bili Tajana Židov iz čakovečke Gimnazije te Bruno Babić  iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. U konkurenciji građana na 3000 m kod muškaraca je pobijedio juniorski reprezentativac Martin Srša iz Gornjeg Koncovčaka a kod žena Martina Bezek iz Murskog Središća. 

U provedbi krosa koji se u čakovečkom parku održava u organizaciji Atletskog kluba Međimurje  već devetu godinu zaredom,  pomogli su i članovi Zbora atletskih sudaca Međimurja te pokrovitelji Grad Čakovec i Međimurska županija, dok je glavni sponzor krosa bila tvrtka Ambijenti, koja je zajedno s PBZ-om osigurala nagrade za najbolje sudionike.

Rezultati

Autor: Mario Dobša

(20)

Vrijedi pročitati