Home Triatlon Rezultati utrka Počela Triatlon liga 042 Varaždin

SVAKI TJEDAN TRIATLON JEDAN
Počela Triatlon liga 042 Varaždin

24
0

Ako još uvijek vrijedi stara poslovica da se po jutru dan poznaje, onda je od jučer jasno da nas čeka izvrsno triatlonsko ljeto u Varaždinu. Točno u predviđenom vremenu na dobro znanim prostorima oko Aquacitya startala i 3. Triatlon liga koju organizira Triatlon klub 042 iz Varaždina.

NW_MgDirekt3

Lijepo i ugodno vrijeme privuklo je i solidan broj natjecatelja koji su se okušali u dvije discipline – supersprint triatlonu (375 m plivanje + 14 km bicikl + 2,5 km trčanje) i sprint triatlonu (750 plivanje + 21 km bicikl + 5 km trčanje).

Početak sezone je obećavajuć, jer 39 natjecatelja najveći je broj u prvom kolu u ove tri godine. Vjerojatno je tome doprinijela i dobro organizirana utrka za kup Hrvatske koja je održana prije desetak dana.

Start obje discipline bio u isto vrijeme, a prvi je kroz cilj prošao natjecatelj u supersprintu Gregor Stadaas iz TK Međimurje koji je nadmoćno slavio ispred Petra i Maria Vlahinje, kod žena je pobijedila juniorka iz TK 042 Monika Radaković ispred Sare Rožić iz PK Barok i debitantice na triatlon utrkama Lidije Levačić.

Na duplo dužoj dionici kod muškaraca je slavio Matija Avirović iz TK Međimurja ispred klupskog kolege Igora Goričanca i Adama Rožmarića iz TK 042. Kod žena u jakom finišu pobijedila je juniorka iz TK Međimurja Sara Cafuk  ispred Karle Čović iz TK 042.

  

Poslije utrke još dugo se uz  lubenice i pokoji keks prepričavalo i komentiralo upravo završeno prvo kolo. Liga je počela i ispred nas je još sedam uzbudljivih kola, zato dođite i okušajte se u ovom atraktivnom sportu – supersprint je k’o stvoren za rekreativce koji se žele okušati u triatlonu.
Vidimo se sljedeće kolo koje je na rasporedu 13. 07. sa startom u 18:15 h, poželjno je doći pola sata ranije radi preuzimanja broja.

Rezultati:

tk042_TRIATLON_1_6072011.pdf

Autor: 3 sporta

(24)

Vrijedi pročitati