Home Trčanje Održane utrke Počinje Keindl sport zimska cross liga

LUŽEC 2013./2014.
Počinje Keindl sport zimska cross liga

38
0

Biciklistički klub Maraton iz Novog Marofa organizira četvrtu cross ligu Lužec. Cross liga Lužec je prvenstveno zamišljena kao zamjenska aktivnost biciklistima kroz zimski period gdje izostaju biciklističke aktivnosti i natjecanja.

Du Motion 300×250 5

Kako su neki članovi sudjelovali na ZBL Ivančici, odlučili smo termine natjecanja posložiti da se ne podudaraju s tom ligom. A to je pridonjelo lijepim odazivom natjecatelja u Lužec koji redovno osvajaju najveći vrh ovog dijela Hrvatske. S ligom smo započeli 2010. godine, kad nas se na startu pojavljivalo oko petnaestetak, dok prošle godine na startu se pojavljivalo i četrdesetak natjecatelja. Sve to nam daje motivaciju da i ove godine organiziramo ligu. Novost je suradnja s Keindl sportom i vrijedne nagrade za najbolje.

Fond nagrada je 2700kn, plus majica za svakog natjecatelja. Još jedno iznenađenje je popust prilikom kupnje u Keindl sportu za svakog natjecatelja. Naveli smo dovoljno razloga da se pojavite na ovogodišnjoj cross ligi u Lušcu. Detalji u nastavku.

Web stranica organizatora

Vidimo se!

Autor: BK Maraton

(38)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati