PREDSTAVLJAMO NOVI SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR

PREDSTAVLJAMO NOVI SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR

UŽIVAJ U SPORTU!
PREDSTAVLJAMO NOVI SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR

2.00K
0

Suunto predstavlja novi multisportski GPS sat SPARTAN TRAINER WRIST HR uz kojeg ćete prekinuti dnevnu rutinu. Izbor slobode je na vama. Potražite nove izazove, uživajte u sportu i nađite svježu motivaciju, za još bolje rezultate.

 

NW_MgDirekt3

 

SVESTRANI SPORTSKI ENTUZIJASTI, PAŽNJA!

Volite trčati? Vikendom idete u planine ili biciklom u prirodu? Kad je loše vrijeme, trenirate u teretani ili zatvorenom  bazenu?

Onda je novi SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR vaš idealan partner. Vježbanje s novim SPARTAN TRAINER satom je jednostavno i zabavno.

Spartan_Trainer_Ad template_A4_horizontal_RUN_hires_CRO 

SS023425000 - SPARTAN - Trainer Wrist HR Steel - Perspective View_INS-Activity-Steps-7daySAVRŠEN IZGLED KOJI INSPIRIRA i još VIŠE …

Već u prvom kontaktu oduševit će vas odličan izgled. Novi Spartan je osjetno manji i lakši od svojih prethodnika, iako nudi svestrane trening funkcije.

Osjećaj sata na zapešću je izvrstan, zahvaljujući silikonskom remenu. Za vrijeme sportskih aktivnosti i dnevnih zadataka, uopće vam neće smetati, jer je tako lagan da ćete često zaboraviti da ga nosite.

 

PRAKTIČNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA

Sportski avanturisti svih vrsta bit će oduševljeni iznimno jednostavnom upotrebom. Dodatno, novi Spartan Trainer ima integrirano mjerenje srčanog pulsa na zapešću. Podatke o vašem kretanju i srčanom pulsu prima preko SS023425000 - SPARTAN - Trainer Wrist HR Steel - Rear Perspective Viewoptičkih senzora vodećeg proizvođača na tom području. Sat je kompatibilan i s klasičnim pojasom za mjerenje srčanog pulsa.

 

SPREMNI ZA SVE SPORTOVE

Sat Spartan Trainer na prvi pogled djeluje gradski, ali u nutrini je pravi sportaš.

GPS za točno mjerenje brzine, udaljenosti, tempa i visine koristit će vam kod svakog sporta. Da biste lakše ostali aktivni i u formi, sat prati 24/7 aktivnosti koraka, kalorija i sna. Ekrane možete prilagoditi svojim željama, kao i funkcije koje želite mjeriti za svaki sport pojedinačno. Sat ima 80 predodređenih sportskih načina. Navigacija puta omogućit će vam bezbrižno istraživanje u prirodi i siguran put natrag. Budući da je sat vodootporan do 50 m, skok u vodu ili plivanje također nisu problem.

 

VEĆ OD 279 €

SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR – Uživaj u sportu!

 Spartan Trainer range social media

 

 

Više informacija: Suunto.com/spartan

Promo članak

(2000)

Vrijedi pročitati