Home Trčanje Naličje medalje [PROMO] INOC Performance – povoljno na svakodnevni trening

ALL ABOUT PERFORMANCE
[PROMO] INOC Performance – povoljno na svakodnevni trening

667
0

INOC Performance tenisice namijenjene su svakodnevnom treningu trčanja, hodanja ili rekreacije. Odlikuju se klasičnim dizajnom s nekoliko posebnosti.

 

Du Motion 300×250 3

Na petnom dijelu nalazi se Phylon sloj dvostruke gustoće s gel umetkom koji jamči dobru amortizaciju prilikom udara u podlogu. U sredini potplata nalazi se Carbo Bridge element koji osigurava stabilnost na svakom koraku koji napravite, za što se brine i Lead Line dio.

Tenisice su opremljene s 3M Scotchlite reflektivnim slojem koji će vam poboljšati vidljivost u prometu kod lošeg vremena i noću. Potplat je napravljen od protukliznog materijala. Unutrašnjost tenisica izrađena je metodom koja se naziva California construction. Ukratko, to je način modeliranja gdje su potplat i gornjište sašiveni u jednom komadu. Kada izvadite uložak vidi se jedan jedini šav. Ovakav način izrade koristi se kako bi se postigla udobnosti i kompaktnosti obuće i stvorio osjećaj kao da nosite samo čarape. Zbog svoje skupoće, ovaj se postupak koristi kod izrade samo najkvalitetnije obuće.

 

INOC Performance tenisice iz Woolfa mogu biti vaše po akcijskoj cijeni od samo 199,00 kuna!

 

Raspoloživi brojevi: 37, 38, 39, 40

►►► OVDJE NARUČI

 

Raspoložive veličine: 41, 42, 43, 44, 45

►►► OVDJE NARUČI

 

Tablica veličina:

screen-shot-2016-09-16-at-13-46-49

Dostava samo u Hrvatsku.

Provjerite i ostalu ponudu u Woolf web shopu.

Sponzorirani članak

(667)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati