Home Trčanje Kako trenirati Škola trčanja – trčanje s Paripom

TRČITE S REKORDEROM
Škola trčanja – trčanje s Paripom

44
0

Portal Moj-trening.net pokreće još jednu školu trčanja. U vrijeme kada osjećamo sve veći interes za trčanjem i aktivnijim životom i ova grupa odlučila je dati svoj doprinos onome što i sami najviše volimo, što predstavlja naš stil života.

DuMotion redovna 300×250 2

Po čemu je ova škola posebna? Prvenstveno po tome što će je voditi naši afirmirani trkači na duge pruge na čelu s Dragom Paripovićem kao glavnim trenerom. Čovjek koji je i danas nositelj dvaju hrvatskih rekorda – hrvatskog rekorda u maratonu i polumaratonu, starih 20 godina, sportašu koji je i prošle godine u svojoj 53. godini života istrčao najbrži maraton u Hrvatskoj i postigao 5. rezultat u svijetu u svojoj dobnoj kategoriji 50-54 godine.

Uz njega, tu je i podrška članova i prijatelja njegovog kluba, voditelja nikako neće nedostajati. Škola pruža mogućnosti za napredak svima onima koji su već uspješni trkači, a žele biti još bolji pa do početnika koji se tek žele pokrenuti i napraviti prve trkače korake, uz odgovarajuće voditelje za svaku grupu.

Kako je portal Moj-trening.net veoma mlad, pokrenut prije nepunih 2 mjeseca, zakazani početak rada 1. ožujka 2013. neće biti i zaključni dan za prijem novih članova, već će se termin za upis nastaviti tijekom cijelog proljeća.

Oni koji još nisu u nekoj od već postojećih grupa mogu potražiti pojedinosti o radu škole i informacije oko upisa na moj-trening.net.

Autor: Boris Smičiklas

(44)

Vrijedi pročitati

Wallpaper 1 – žena
Wallpaper 2 – raspored