Naslovna Oprema [SPONZORIRANO] Nabavite Woolf neopren po nevjerojatnoj cijeni!

UĐITE SPREMNI U SEZONU PLIVANJA
[SPONZORIRANO] Nabavite Woolf neopren po nevjerojatnoj cijeni!

966
0

Svaki triatlonac, triatlonka, plivač i plivačica zna da za uspješnu sezonu plivanja u otvorenim vodama treba neoprensko odijelo. Ono omogućava produljenje sezone plivanja, a kada je voda prihvatljive temperature omogućava lakše plivanje povećanjem plovnosti.

Već nekoliko godina tvrtka Woolf nudi na hrvatskom tržištu iznimno povoljna i kvalitetna neoprenska odijela, koja sada možete kupiti po nevjerojatnoj cijeni od samo 499,00 kn. Radi se o TOTALNOJ RASPRODAJI preostalih brojeva pa je zato i cijena ovako atraktivna (redovna cijena bila je 1.500 kn)

Woolf plivačko odijelo napravljeno je od najfinijeg neoprena koji vam u potpunosti pruža zaštitu od hladne vode i optimalnu plovnost u području struka i nogu. Woolf neopren omogućava veću pokretljivost, posebno u ramenom pojasu, što je jedna od najvažnijih stvari na koju bi se trebalo obratiti pažnju kod kupnje neoprenskih odijela.

Ovo se odjelo pokazalo kao vrlo dobro jer je prodor vode u neopren sveden na minimum, što je također jedna od najvažnijih karakteristika dobrih neoprenskih odjela. Uz sve to, Woolf neopren odijelo omogućava brzu tranziciju nakon izlaska iz vode jer se vrlo lako skida.

Cijena koju ćete platiti za vaše Woolf neopren odijelo je samo 499,00 kn s besplatnom dostavom, a dostupno je u ovim veličinama:

 

VISINA         TEŽINA

XS         150-160 cm     50-55 kg

S           160-170 cm     55-65 kg

M           170-182 cm     65-75 kg

 

Odijelo naručiti putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, a besplatna Overseas dostava dostavit će vam naručeno odijelo koje plaćate pouzećem. Postoji mogućnost da odijelo vratite prodavatelju ukoliko vam ne bude odgovaralo.

Osjetite i Vi The Woolf Feeling!

Autor: PROMO

(966)

Vrijedi pročitati