Home Uncategorized [SPONZORIRANO] Velika Woolf akcija, sada i novi modeli!

ISKORISTITE PRILIKU
[SPONZORIRANO] Velika Woolf akcija, sada i novi modeli!

1.22K
0

Na velikoj Woolf akciji u kojoj su dostupni još samo neki brojevi tenisica, sada se nudi i tri nova modela – Alpha 0.1 Blue i Yellow te Boston Jogger, a i dalje su u ponudi Gel Jogger, Kona i Firewoolf SPEED II. Provjerite nosite li neki od raspoloživih brojeva. Bilo koji model za koji se odlučite platit ćete samo 199,00 kn, a u ovu cijenu je uključena dostava na Vaša vrata, bilo gdje u Hrvatskoj!

Du Motion 300×250 1

Svoj par novih tenisica Woolf možete naručiti putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, a besplatna Overseas dostava unutar 24 sata dostavit će vam naručene tenisice koje ćete platiti pouzećem.

 

Woolf Gel Jogger

Woolf Gel Jogger lagana je trening tenisica, idealna i za teže trkačice i trkače koji traže stabilnu i udobnu obuću. Namijenjena je treninzima na kratkim i srednjim distancama (do polumaratona). Gornji dio je proizveden od kvalitetne CoolMax tkanine, a potplat je od EVA materijala. Tenisice su dostupne u ljubičasto/sivoj kombinaciji boja za žene i plavo/sivoj za muškarce.

 

 

 


Woolf Boston Jogger

Ove tenisice po svojoj su kontrukciji vrlo slične modelu Gel Jogger

 

 

Woolf Kona

Ove atraktivne tenisice krase žarke boje tropskih krajeva, od jarko žute do narančaste, plave i zelene. Prozračne, izuzetno lagane i elastične posebno su zanimljive trkačicama i trkačima koji za svoje brze treninge trebaju stabilnu i laganu tenisicu. Zbog toga su idealne za treninge i utrke na mekanijim podlogama – atletskim stazama i kraćim dionicama asfalta. Vrlo udobne, mekane, bez suvišnih šavova prianjaju nozi dajući osjećaj lakoće koraka, a opet su dovoljno sigurne i stabilne. Iako im je osnovna namjena trčanje, ove tenisice mogu se koristiti i kod dvoranskih sportova, u nastavi tjelesne kulture, različitih vrsta rekreacija na zatvorenom ili fitness treninga.

 

 

Woolf Firewoolf SPEED II Flamed

Mrežasta struktura u kombinaciji s neoprenom i TPU materijalom omogućava prozračnost, a u kombinaciji s EVA Midsole sustavom amortiziranja garantira stabilnost prilikom svakog koraka. Firewoolf SPEED II nema klasične vezice, kao ni “jezik” zbog čega se vrlo lako podesivim elastičnim vezicama ostvaruje zatezanje patike i time ostvaruje maksimalno prianjanje i udobnost prilikom trčanja. Također, kod triatlona u fazi tranzicije nema gubljenja vremena na vezivanje patika, a i dva hvatišta, na prednjem dijelu i petnom dijelu, omogućuju brzo obuvanje.

 


Woolf Alpha 0.1

Tenisice vrlo slične Firewoolf modelu, dolaze u dvije boje – žutoj (Yellow) i plavoj (Blue).


Akcijska cijena za par ovih iznimno dostupnih tenisica je samo 199,00 kn – akcija traje do isteka zaliha.

(Cijena je ista za bilo koji od tri ponuđena modela.)

Svoj par novih tenisica Woolf možete naručiti putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, a besplatna Overseas dostava unutar 24 sata dostavit će vam naručene tenisice koje ćete platiti pouzećem.

Osjetite i Vi The Woolf Feeling!

 

Tablica veličina:

 

Autor: PROMO

(1223)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati