Home Trčanje Održane utrke Trčite bespućima Istre na jedinstvenom Valamar Trailu!

DOBITNI SPOJ SPORTA I TURIZMA
Trčite bespućima Istre na jedinstvenom Valamar Trailu!

45
0

Nakon IstraTreka, 100 Milja Istre i Terre Magice, taj je dio lijepe nam Istre opet u samoj žiži događanja. Naime, početkom listopada, zajedno s hotelskom kućom Valamar, organiziramo trail event – Valamar Trail.

NW_MgDirekt2

Event se sastoji od četiri različite utrke, različite težine, namijenjene svima, od vrhunskih trail igrača do čistih rekreativaca. Za one najbolje spremili smo dvije utrke, najdužu od 73 km s 2.200 m visinske razlike koja nosi i dva ITRA kvalifikacijska boda za UTMB, i malo kraću od 53 km s 1.550 m visinske razlike koja nosi jedan ITRA kvalifikacijski bod. Za one koji ne žele cijeli dan provesti na terenu, spremili smo utrku polumaratonske dužine s 630 m visinske razlike, a za rekreativce slatki mali trail dužine 13 km s 460 m visinske razlike.

Sve staze su omeđene Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji će moći uživati u prekrasnim vidicima sa Oštrog, Skitače, Crne Punte, Standara, ali i ulicama starog grada Labina i svim onim starim napuštenim selima diljem staze.

Startnine su dostupne svima, a kao posebnu pogodnost ističemo ponudu smještaja našeg partnera koja je zaista vrlo povoljna. Međutim, ni tu nije kraj: ukoliko početkom listopada bukirate 5 noći u smještanim kapacitetima Valamara u Rapcu – poklanjamo vam startninu. Za cca 100 eura, dobiti ćete 5 dana polupansiona u hotelu s tri zvjezdice i besplatnu startninu. Zar to nije sjajno? 🙂

Utrku organizira ista ekipa koja je organizirala našu najveću utrku – 100 Milja Istre, tako da natjecatelji mogu očekivati istu razinu usluge i kvalitete.

Prijave su već u tijeku, jeftinije startnine vrijede do 1. rujna, a nakon toga su nešto sitno skuplje. Imamo mjesta za 300 natjecatelja, a prijave se zatvaraju 22. rujna.

Jesmo li već spomenuli da će pobjednici najduže utrke na poklon dobiti Suunto Ambit 2? 🙂

 

Utrka se održava 4. 10. 2014. a sve informacije nađite na službenom webu Valamar Trail.

Sve informacije na i race@valamartrail.com

FB page: www.facebook.com/ValamarTrail

 

 

 

Autor: PR / Alen Paliska

(45)

Vrijedi pročitati