Naslovna Trčanje Najave U Dubrovnik trčati i vidjeti!

ISKORISTITE POVOLJNU PONUDU
U Dubrovnik trčati i vidjeti!

42
0

Prvog svibnja u Dubrovniku se održava drugi Dubrovački polumaraton. Trkačice i trkači iz cijelog svijeta iskoristit će priliku – trčati i vidjeti!

Ljepote Dubrovnika nadaleko su poznate – od luke, plaža pa do Starog grada, zidina i Straduna. Dubrovnik morate vidjeti, a kada ga vidite, zavoljet ćete ga. Idealna prilika za sve koji vole trčati i njihove obitelji pruža se na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja 2016.

20150509-11_01_41-DSC_5114Službeni hoteli Dubrovačkog polumaratona 2016. – Valamar hoteli i ljetovališta pobrinuli su se da dan utrke dočekate odmorni! Za vrijeme Dubrovačkog polumaratona uživajte u vrhunskim hotelima po posebnim cijenama na mirnom poluotoku Babin Kuk, samo nekoliko minuta udaljenog od svjetski poznatog dubrovačkog Starog grada.

DU Motion 2017. u vijesti

Nakon utrke opustite se sunčajući se na jednoj od nekoliko plaža u blizini hotela, istražujući povijesni Stari grad ili jednostavno uživajući u iznimnim gastronomskim iskustvima i bogatim hotelskim sadržajima.

Sve to po cijeni od već 58 € dnevno za dvokrevetnu sobu s uključenim doručkom, tj. samo 29 € dnevno po osobi u dvokrevetnoj sobi. Ovo je ponuda kakva se rijetko može dobiti u Dubrovniku.

Više informacija o povoljnom smještaju potražite ovdje.

Službena stranica utrke

Foto galerija od prošle godine

(42)

Sve za trčanje

Vrijedi pročitati

DU Motion 2017 – back 1
DU Motion 2017 – back 1