Run&Trek Gear Review – SALOMON X-Scream 3D City Trail

Autor: Zvonimir Mikašek, visualpromo.net@gmail.com Prezenterica: Anamarija Matoc (71)

Run&Trek Gear Review – NIKE Air Zoom Structure 18 + što je pronacija

Novi video serijal pod nazivom “Run&Trek Gear Review” zamišljen je kao svojevrstan izlog nove opreme za trčanje, ali i mjesto gdje ćemo davati korisne savjete, ugostiti naše najbolje trčakice i trkače, govoriti o aktivnom životu i još mnogo čemu. Serijal ostvarujemo u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima sportske opreme, a glavni nositelj projekta je jedini […]

23. Zagreb maraton

23. Zagreb maraton održan je 12. 10 2014. sa startom i ciljem na glavnom zagrebačkom trgu Bana Jelačića. Održane su tri utrke – maraton (42.2 km), polumaraton (21.1 km) i utrka građana na 5 km. Ukupno je trčalo oko 13.000 ljudi.     ——————- Video produkcija: 3sporta.com Kamera/montaža: Zvonimir Mikašek Kamera na biciklu: Tomislav Kelemen […]

Race Across America – Ares Buršić

Ares Buršić, član Ultracycling Teama Sveta Nedelja i naš ACP predstavnik za brevete završio je najtežu biciklističku utrka na svijetu, epsku Race Accross America i tako postao prvi Hrvat u povijesti kojem je to uspjelo! Utrka je krenula iz Oceanside u Kaliforniji, na obali Tihog oceana, a Ares i ekipa upravo su prošli njezinim ciljem […]

Tri puta tri – dokumentarni film

Video je nastao na utrci Trostrukog ultra triatlona u njemačkom Lensahnu 2012. godine. Ovu utrku na trostrukoj ironman distanci završio je Nenad Šimunko, prva osoba s dijabetesom na svijetu, koja je završila ovakav triatlon. Autor: Zvonimir Mikašek (155)

Three Times Tri – documentary

This documentary follows Nenad Šimunko on the triple ultra triathlon race in the German Lensahn. Nenad is suffering from type 1 diabetes and is the first person in the world who despite Diabetes finished this difficult race. Autor: Zvonimir Mikašek (100)

22. Zagreb maraton

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek, Tomislav Kelemen (125)

Naličje medalje – Ultra distancama protiv šećerne bolesti

Predstavljamo “pilot” emisiju serijala “Naličje medalje” koji planiramo realizirati na portalu 3sporta. U prvoj emisiji kroz intervju se predstavlja Nenad Šimunko, ultraš koji boluje od šećerne bolesti. Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (98)

Slatkih 452 kilometra

Video je nastao na utrci Dvostrukog ultra triatlona u Bakovcima, 2011. Ovu utrku na dvostrukoj ironman distanci završio je Nenad Šimunko, prva osoba s dijabetesom koja je završila ovakav triatlon Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (123)

21. Zagreb maraton 2012.

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (52)

SAMO ZA NAJIZDRŽLJIVIJE
Kajkavijana 2012.

Završeno je i šesto izdanje najtežeg brdsko-biciklističkog maratona u Hrvatskoj – Kajkavijane. Na startu se našlo 65 natjecatelja, od čega na velikoj 25, a na maloj 40. Više o samoj utrci pročitajte ovdje. Autor: 3sporta (78)

TEST Garmin Forerunner 910XT

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (100)

Triple Ironman Lensahn 2012. – Kim Greisen (DEN)

Kim Greisen, Danac s dugim ultratriatlonskim stažem, po šesti je put nastupio u Lensahnu, na utrci trostrukog ironmana. Ovo je njegov kratki portret s te utrke. Autor: 3 sporta / Zvonimir Mikašek (67)

27. Plitvički maraton 2012.

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (114)

Sajmeni dani Varaždin 2012.

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (40)

15. Zimska brdska liga Ivančica – 5. kolo

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (108)

1. Dravski ultracross Varaždin

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (120)

Biciklom na Olimpijske igre u London

Autor: 3sporta / Zvonimir Mikašek (45)