Home Trčanje Više od 1.700 sudionica na “dm ženskoj utrci”

DOK MUŠKARCI DOMA KUHAJU
Više od 1.700 sudionica na “dm ženskoj utrci”

17
0

dm ženska utrka na Bundeku je okupila više od 1700 rekreativnih trkačica koje su svojim sudjelovanjem promicale zdrav i aktivan život.

DuMotion redovna 300×250 4

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić službeno je otvorio edukativno-rekreativno događanje kojem se u prvoj babybonus utrci pridružilo i 336 najmlađih u pratnji roditelja.

“Veliki odaziv dokazuje kako smo uspjeli potaknuti naše sugrađane na kretanje i time se naš trud isplatio. Ove godine organizirali smo i babybonus utrku kako bismo i našim najmlađima pomogli u razvijanju zdravih navika. Također, potaknuli smo i njihove roditelje da vlastitim primjerom ukažu na važnost kretanja za zdraviji i bolji život”, rekla je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Mario Petreković i Mario Mlinarić vodili su zagrijavanje nakon kojeg su sudionici zajedno pili vodu kako bi pokazali da prepoznaju važnost vode za zdravlje organizma, ali i za planet. Ivana Banfić sudjelovala je u dm ženskoj utrci zajedno s dobitnicama nagradne igre dm-a. Za utrku su se pripremale u dm ženskom fitness kampu Pine beach Pakoštane uz fitness u prirodi, Alnatura zdravu hranu te  meditaciju i jogu.

Za dobru atmosferu tijekom cijelog programa pobrinuli su se Ines Preindl i Mario Petreković, a u večernjim satima posjetitelje i sudionike rekreativnog programa rasplesale su Ivana Kindl i Nina Badrić. Uz zabavu i rekreaciju, dm je svim posjetiteljima i sudionicima osigurao i besplatne preglede dermatologa te savjetovanje o zaštiti od sunca, kako bi rekreacija i zabava  bile bezbrižne i sigurne.

dm green city project kontinuirano informira i educira građane o ekološkim temama i potiče ih da se uključe u aktivnosti kojima dm promiče očuvanje okoliša i zdrav život. Ovu sveobuhvatnu ekološku inicijativu, usmjerenu ka uključivanju građana i edukaciji, podržali su Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Hrvatska gospodarska komora.

Autor: PR / foto: Tomislav Rosandić

(17)

Vrijedi pročitati

Wallpaper 1 – žena
Wallpaper 2 – raspored