Home Trčanje Održane utrke Vraća nam se Ultra Liga Drava

NAKON DVOGODIŠNJE STANKE
Vraća nam se Ultra Liga Drava

25
0

Nakon dvije godine stanke, na scenu se vraća planetarno popularna trkačka liga, ULTRA liga ili popularni ULID. Liga je dobro znana starijim trkačima na čiju je inicijativu i ponovo pokrenuta.

NW_MgDirekt2

Liga će se odvijati kroz osam kola cijele tekuće godine. Najveća zanimljivost lige je u tome, a po čemu je i liga poznata, da nema ponavljanja dužine i modela utrke.

Boduje se plasman na svih osam kola, a rezultati se osim za tekuću godinu (za koju će biti proglašeni najbolji) računaju i prenose u vječnu tablicu ULID-a tako da svakom trkaču ne preostaje drugo nego puno trčati i dugo živjeti.

Startarine nema, zbog toga neće biti majica ni medalja, pehara i drugih uobičajenih stvari koje se inače dobivaju. Isto tako neće biti ni službenog proglašenja i ceremonije proglašenja najboljih a rezultate po kolima, trenutačni poredak  i obavijesti moći ćete pratiti na stranicama TK Marathon 95. Liga je zamišljena kao čisto sportsko nadmetanje i druženje.

Eventualne uplate startnine ili sponzorstvo u krutom ili tekućem obliku je dobrodošlo i svakako će pridonijeti uspješnosti lige.

Više informacija u raspisu i na webu TK Marathon 95 Varaždin.

Autor: TK Marathon 95

(25)

Vrijedi pročitati