Home Trčanje Naličje medalje Woolf Softshell tenisice po super cijeni!

ŠUMSKI KORAK LAK
Woolf Softshell tenisice po super cijeni!

8.76K
0

Ove izuzetno lagane tenisice za trčanje i hodanje u prirodi odlikuju se čvrstom konstrukcijom, potplatom koji jamči izvrsno prianjanje i na najzahtjevnijim podlogama te Softshell gornjištem koje je vodoodbojno.

 

Du Motion 300×250 3

Prostor prstiju zaštićen je od udaraca u kamenje povišenim gumenim rubom, a pojačanje se nalazi i na petnom dijelu. Potplat je izrađen tehnologijom triple dense TPR Multigrip. Softshell tehnologija jamči prozračnost stopala u obući, a ujedno zaustavlja prodor vlage u tenisicu.

water_repelentJoš jedna značajka Woolf Softshell tenisica je način izrade metodom koja se naziva California construction. Ukratko, to je način modeliranja gdje je unutrašnjost sašivena (potplat i gornjište) u jednom komadu. Kada izvadite uložak vidi se jedan jedini šav. Ovakav način izrade koristi se kako bi se postigla udobnosti i kompaktnosti obuće i stvorio osjećaj kao da nosite samo čarape. Zbog svoje skupoće, ovaj se postupak koristi kod izrade samo najkvalitetnije obuće.

Akcijska cijena za par ovih Woolf Softshell tenisica je samo 199,00 kn! Overseas dostava dostavit će vam ih na kućnu adresu. Isporuka samo u Republiku Hrvatsku.

Crno/plave tenisice raspoložive u veličinama 36 – 46.

►►► OVDJE NARUČI

 

Crno/zelene tenisice raspoložive u veličinama 39 – 42.

►►► OVDJE NARUČI

 

►►► OVDJE NARUČI

Crno/ružičaste tenisice raspoložive u veličinama 37 – 40.

 

Tablica veličina:

screen-shot-2016-09-13-at-08-57-45

Provjerite i druge izuzetno povoljne artikle u Woolf web shopu.

Sponzorirani članak

 

(8758)

TRČIMO! 300×250

Vrijedi pročitati