Home Oprema Biciklistička oprema Woolf sportski ruksak – super povoljan poklon!

MODERAN I POVOLJAN
Woolf sportski ruksak – super povoljan poklon!

355
0

Izvrstan sportski ruksak za biciklizam, sport i slobodno vrijeme od nedavno je u ponudi Woolfa. Sada ga možete nabaviti po super povoljnoj cijeni od samo 75 kn u što je uključena dostava na kućnu adresu bilo gdje u Hrvatskoj.

DuMotion redovna 300×250 3

Ruksak koji predstavljamo ima zapremninu od oko 12 litara i dolazi u tri atraktivne boje, od kojih narančasta i zelena povećavaju vidljivost na biciklu u svim vremenskim uvjetima. Sve tri izvedbe imaju ugrađene rekleftivni sloj za vožnju noću.

 

Osim ugodnih naramenica, oko prsa i pojasa nalaze se podesivi remeni, onaj oko prsa s elastičnom gumom, koji će omogućiti da ruksak stoji na mjestu za vrijeme vožnje na biciklu.

Izuzetno je lagan, a sastoji se od jednog velikog dijela, podijeljenog u dva pretinca i prednjeg džepa koji se zatvara patent zatvaračem. U veliki pretinac možete smjestiti mijeh za hidratizaciju (kupuje se zasebno), a cijev mijeha možete provući kroz naramenicu do prednjeg dijela ruksaka. Na samom vrhu ruksaka nalazi se otvor za kabel slušalica.

 

Ovaj atraktivni ruksak možete naručiti putem maila na: woolf@woolf.hr, telefonom: 040/543-603, besplatna Overseas dostava unutar 24 sata dostavit će vam ga bilo gdje u Republici Hrvatskoj, a platit ćete dostavljaču prilikom isporuke.

AKCIJSKA CIJENA: 75 kn!

I TO NIJE SVE… Uz kupnju ČETIRI Woolf ruksaka,  WOOLF plivačko neopren odijelo u veličini “M” platit ćete samo 1 kn!

Naručite na: woolf@woolf.hr ili 040/543-603, Woolf d.o.o.


(mijeh za vodu nije sastavni dio ruksaka)

Autor: SPONZORIRANO

(355)

Vrijedi pročitati

Wallpaper 1 – žena
Wallpaper 2 – raspored