Home Trčanje Održane utrke Želite nezaboravan doživljaj? Istrčite Dubrovački polumaraton!

TRČITE JEDNIM OD NAJLJEPŠIH GRADOVA SVIJETA!
Želite nezaboravan doživljaj? Istrčite Dubrovački polumaraton!

46
0

Svi znamo da je Dubrovnik jedan od najljepših gradova na svijetu. Stotine tisuća turista iz cijelog svijeta svake godine posjeti ovaj biser naše baštine. A od ove godine, Dubrovnik se otvara trkačicama i trkačima.

NW_MgDirekt3

Na samu Novu godinu održana je DuRun 10K utrka, a prava trkačka poslastica priprema se za 10. svibnja 2015. godine – prvi Dubrovački međunarodni polumaraton!

Najveća posebnost Dubrovačkog međunarodnog polumaratona je staza kojom će se trčati. Start utrke je podno Orlandovog stupa, a trči se kroz grad, ispod tvrđave Minčete, obalom prema Sustjepanu, kroz Čajkoviće do Komolca gdje je okret. Nakon okreta trči se istim putem prema gradu i kroz Vrata od Pila ulazi na Stradun preko kojeg se trči do cilja ispred crkve sv. Vlaha. Ovo će biti nezaboravan doživljaj za sve trkačice i trkače!

Ovaj polumaraton bit će glavni događaj sportskog vikenda 9. i 10. svibnja – u subotu 9. svibnja održat će se Utrka dubrovačkim zidinama – „2K Run the Wall“ kao posebna atrakcija cijelog događanja. Isti dan održat će se i Dječji festival s igrama, glazbom i brojnim zabavnim aktivnostima, a u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se izložba Sport & Fitness gdje će natjecatelji moći preuzeti svoj broj i čip.

Utrku je organizirana u suradnji Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova, Atletskog kluba Dubrovnik, Turističke zajednice grada Dubrovnika i uz konzultantsku pomoć američke tvrtke Next Events Production iz Portlanda. Partneri i sestrinske utrke Dubrovačkog polumaratona su Portland Marathon, OR i Big Sur Marathon, Monterey, CA.

Prijave za utrku obavljaju se preko jedostavnog sustava na web stranici partnera utrke stotinka.hr, a moguće su pojedinačne prijave, kao i skupne prijave s popustom i ostvarenjem besplatnih startnina, ovisno o veličini grupe/kluba.

DETALJI OKO PRIJAVE, CIJENE STARTNINE, POPUSTI… (kliknite na “OPIS”)

PRIJAVE

 

Broj sudionika polumaratona ograničen je na 1.000, a utrka gradskim zidinama na samo 50 sudionika.

Prijaviti se možete već sada i trčati s 1.000 polumaratonki i polumaratonaca na ovoj nezaboravnoj utrci!

 

Službena web stranica utrke na hrvatskom jeziku

Službena međunarodna web stranica utrke

Facebook stranica Dubrovačkog polumaratona

 

 

 

Autor: 3sporta / promo

(46)

Vrijedi pročitati