SAT OTKUCAVA

3. Dubrovački polumaraton – kraj prijava

Zadnjeg dana ožujka u ponoć isteći će rok za prijavu na 3. Dubrovački polumaraton. Tom smo prilikom zamolili direktora utrke Alena Boškovića da nam kaže nekoliko riječi o ovogodišnjem izdanju utrke

 

Iako je kraj prijava blizu, utrka je za malo više od mjesec dana, kako teku pripreme?
– Na Du Motionu radimo tijekom cijele godine pa smo golem dio posla već obavili.  Trenutno privodimo kraju promotivne aktivnosti i registracije pa se prebacujemo na svakodnevne operativne zadatke od kojih je jedan i regrutiranje volonterima što nas posebno veseli. i naravno, nestrpljivo iščekujemo trkače u Dubrovniku.

 

Alene, kako si zadovoljan s odzivom trkača iz svijeta i Hrvatske?
– Jako smo zadovoljni odazivom trkača ove godine. Dosegli smo i prebacili planirani rast broja trkača. Ono na što smo posebno ponosni jest da ove godine u Dubrovnik stižu trkači iz čak 42 svjetske države. Očekujemo kako će do zatvaranja registracija još porasti i broj hrvatskih trkača.

 
Masivna, metalna finišerska medalja za polumaraton od gotovo 10 cm krije poruku na poleđini.
Masivna, metalna finišerska medalja za polumaraton od gotovo 10 cm krije poruku na poleđini.

 

Što će trkači doživjeti u Dubrovniku 29. i 30. travnja?
Prvenstveno će osjetiti da je u Dubrovniku trkač na prvom mjestu. Uz naše četiri utrke i dodatne sadržaje koje pružamo u bogatim trkačkim paketima, doslovno svaki trkač, bio aktivni natjecatelj ili rekreativac, moći će pronaći nešto za sebe. I ove godine ćemo u prostorima Lazareta imati mali Expo, koja je zamišljena kao mjesto susreta svih naših trkača.  Kao i svake godine dosad, dat ćemo sve od sebe da se kod nas svi dobro osjećaju. Jer nama je najveće zadovoljstvo vidjeti sretne i zadovoljne trkače!

 

Imaš li neku poruku za one koji se još nisu odlučili doći?
Dođite i trčite u Dubrovniku! Provedite s nama ugodan trkački vikend na događaju s kojim živi cijeli Grad. Ako ne možete doći ove godine, vidimo se u 2018.!

 

20160501-12_39_43-IMG_7155

U subotu 29. 4. trči se Run the Wall utrka dubrovačkim zidinama i dječje utrke, a nedjelja 30. 4. 2017. rezervirana je za glavnu utrku, Dubrovački polumaraton i humanitarnu utrku na 5 km, čiji kompletan prihod ide za pomoć oboljelom dječaku Neviju Krešiću.

Iako je do utrke ostalo još više od mjesec dana, prijave za polumaraton zatvaraju se zadnjeg dana ožujka, pa poslije toga neće biti moguće. Prijave za utrku na 5 km bit će otvorene do pred samu utrku.

Sve dodatne informacije nađite na službenoj Du Motion stranici te na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Vidimo se u Dubrovniku!

 

Promo

Nema postova za prikaz