BE THERE!

[DUBROVAČKI POLUMARATON] Počasti se Dubrovnikom!

Teško je. Teško je nekom tko nije trčao u Dubrovniku dočarati što je Dubrovački polumaraton. Teško je opisati osjećaj trčanja u cilj preko Straduna. Teško je razbiti predrasude o tome da je Dubrovnik preskup. Teško je nekoga uvjeriti da se više isplati voziti u Dubrovnik, nego na neku utrku u Austriji, Mađarskoj ili Italiji.

 

A isplati se doći u Dubrovnik. I predivan je osjećaj. I nije preskupo. Jer Dubrovački polumaraton nudi savršenu utrku, na jednom od najljepših mjesta na svijetu. Nudi bogat startni paket čija vrijednost daleko premašuje uplaćenu startninu. Nudi trčanje s istomišljenicima sa svih kontinenata. Nudi doživljaj koji se pamti cijeli život.

Utrke pod zajedničkim nazivom Du Motion po četvrti će put biti središnji gradski događaj vikenda prije 1. svibnja, tj. 28. i 29. travnja 2018. U subotu će se trčati revijalna Run the Wall utrka dubrovačkim zidinama te dječje utrke na Stradunu.

Glavne utrke, Dubrovački polumaraton i humanitarna utrka na 5 km održat će se u nedjelju 29. travnja. Ako je suditi po dosadašnjim prijavama, ovogodišnje utrke opet će biti rekordne po broju sudionika i broju zemalja iz kojih dolaze.

 

 

Na ovu utrku istinskim ljubiteljima trčanja nije problem “potegnuti” ni iz Australije, Južnoafričke Republike ili SAD-a.

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Direktan link na prijave

Facebook / Twitter / Instagram

 

Počasti se trčanjem u Dubrovniku! 🙂

Promo

Što misliš o temi?