FINALE LIGE

Intersport daruje trkače Jači od korone Virtualne lige

Kad smo počeli s organizacijom lige, nije baš bilo posve jasno kako će se ona odvijati i kakav će interes polučiti. No bez obzira na te nepoznanice, Intersport je prepoznao ligu kao pozitivno događanje u krizno vrijeme i spremno stao iza lige kao naslovni sponzor. Tako je naša liga i dobila sufiks “powered by Intersport”.

 

O Intersportu ne treba puno pisati, radi se o našem najvećem sportskom multibrand lancu dućana koji u svojoj ponudi ima ogromnu ponudu tenisica i sve druge opreme za trčanje.

Najveći sponzor dodjeljuje i najvrijednije poklone – čak 12 pari vrhunskih tenisica za trčanje iz nove kolekcije obuti će trkači virtualne lige.

 

Glavni sponzor lige

Hoka One One Speedgoat 4

Hoka One One etablirala se već kao ozbiljan igrač u trail trčanju, a imaju i nekoliko odličnih cestovnih modela. Speedgoat 4 na neki su način klasičan Hoka model – debeli potplat, velike su i poprilično teške i robusne. Ovaj je model stvarno iznimno udoban, pogodan i za višednevne utrke na kojima je udobnost prioritet iznad brzine. Model koji predstavljamo ima GoreTex membranu u gornjištu, što znači da će odlično disati i na mokrim stazama, a gornjište je odbojno na blato. Ako trebate izdržljive, robusne, superudobne tenisice za duge boravke u prirodi, s Hoka One One Speedgoat 4 nećete pogriješiti.

MUŠKI MODEL
ŽENSKI MODEL

Intersport poklone, Hoka One One tenisice dobivaju:
1009 – Iva Lednicki
1084 – Damir Kligl

 

Nike React Infinity Run Flyknit

Nike je u naziv ovog modela strpao skoro sve glavne “sastojke” ovih cestovnih tenisica. No krenimo od najvažnije karakteristike – Nike tvrdi da je prilikom konstrukcije React Infinity Run Flyknit tenisica glavni naglasak bio na smanjenju trkačkih ozljeda. Vjerovali ovom ili ne, činjenica je da React Infinity Run Flyknit imaju neke posebnosti, prije svega široki potplat koji dodatno stabilizira stopalo. Iz naziva je jasno da su opremljene Nike React slojem koji mnogi hvale zbog izdržljivosti i dugotrajnosti. Iznimno su meke, nemaju klasičan jezik već se obuvaju gotovo kao čarape. React Infinity Run Flyknit možete nabaviti u Intersportu.

MUŠKI MODEL
ŽENSKI MODEL

Intersport poklone, Nike React tenisice dobivaju:
2366 – Denis Marić
1230 – Sanja Šemuga

 

Mizuno Wave Ultima 11

Mizuno je jedan od najznačajnijih inovatora u povijesti trkačkih tenisica. Na modelu Wave Ultima 11 pronaći ćemo njihovu jedinstvenu Wave ploču u obliku vala koja se nalazi u potplatu. U kombinaciji s U4ic pjenom, ona donosi trkačima kombinaciju udobnosti i stabilnosti. Gornjište je prozračno, a unutrašnjost bez šavova, čime se smanjuje mogućnost nastanka žuljeva. Vrh petnog dijela je iznimno mek i dovoljno nizak da ne struže o ahilovu tetivu. Razlika visine peta-prsti na ovom modelu je 12 milimetara. Mizuno Wave Ultima 11 su iznimno udobne i izdržljive neutralne trkačke tenisice. Provjerite ponudu u Intersport webshopu.

MUŠKI MODEL
ŽENSKI MODEL

Intersport poklone, Mizuno tenisice dobivaju:
3150 – Luka Mesić
1603 – Viktorija Horvat

 

Molimo sve dobitnike da nam na mail srksparta@gmail.com jave svoju adresu. Poklone šaljemo za 7-10 dana.

Dosadašnji dobitnici poklona:

Prvo kolo
Drugo kolo
Treće kolo

 

 

 

 

 

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here