GIVEAWAY 2

JAČI OD KORONE Virtualna liga powered by Intersport – pokloni poslije drugog kola

Kao što smo obećali, nakon svakog kola naše i vaše virtualne lige podijelit ćemo promotivne poklone sponzora – Intersporta, Natural Wealtha, Osteo Bi-Flexa i Garmina.

 

Intersport

Lanac multibrand sportskih trgovina koji posluje više od 40 godina, trenutno je prisutan u 44 zemlje širom svijeta, gdje ima više od 5400 trgovina. U Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini posluje u više od 130 dućana.

U svojoj ponudi nudi širok izbor opreme za trčanje, a ovaj put Intersport poklanja trail tenisice. Za Brooks Divide bismo mogli reći da je entry level model, za one koji tek počinju s trail trčanjem ili rijetko idu na makadam i u šumu. Divide po mnogočemu podsjećaju na Brooksove cestovne modele, lagane su i nisu nezgrapne i krute. Potplat nije posebno agresivan, pa će odgovarati za odlazak na lakše trail staze, a gornjište nudi osnovnu zaštitu gumenim ojačanjima uzduž tenisice, na peti i prstima. Brooks Divide su udobne trail tenisice koje možete pronaći u Intersportu.

MUŠKI MODEL
ŽENSKI MODEL

Dobitnici poklona, Brooks Divide tenisica su:
2981 Antonija Žilić
1077 Danijel Ninić

 

Natural Wealth

Natural Wealth vitamini, minerali i dodaci prehrani prisutni su na hrvatskom tržištu više od 25 godina. Kako biste svome organizmu osigurali sve neophodne nutrijente te imali dovoljno snage i energije, Natural Wealth nudi paletu proizvoda koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te očuvanju zdravlja i energije.

Natural Wealth – vaš broj 1 dodatak prehrani.

 

Dobitnici poklona Natural Wealtha su:
2217 Ana Lončarić Kostrenčić
1659 Nikola Grudiček
1557 Filipa Popić
1300 Vedrana Miholic
3286 Marina Vrbančić

 

Osteo Bi-Flex

Osteo Bi-Flex® – Broj 1 za zglobove*

Naši zglobovi nam omogućuju kretanje i uživanje u aktivnom životu. Briga za zdravlje zglobova tijekom cijelog života je ključna kako bismo ostali aktivni i pokretni.

Osteo Bi-Flex® objedinjuje gotovo sve do danas poznate prirodne sastojke za zaštitu zglobova, hrskavice i kostiju – – sastojci su ciljani, visokodozirani te potvrđenog djelovanja.

*broj jedan po prometu, IQVIA joint care products report 2019.,
food supplements, podaci za Hrvatsku

Dobitnici poklona Osteo Bi-Flexa su:
1686 Emanuel Volaric
3223 Marko Ivetta
1064 Damir Bukša
2578 Boris Vidas
3012 Natali Rešković

 

Garmin

Garmin je svima poznati vodeći proizvođač omiljenih sportskih uređaja. No Garmin je i mnogo više od toga – on je svjetski lider na području navigacijskih sustava na moru i cestama.

Dobitnici poklona Garmina su:
1905 Renata Hrvoić
1477 Renata Kosovic
3210 Fran Colić
3058 Roberto Memunić
2162 Juraj Pejić

 

Abeceda trčanja

Dva stara trkačka prijatelja, Pavao Vlahek i Ladislav Havaš, odlučila su ponoviti uspjeh davno napisane knjige “Cestovno trčanje” – tako je u jednoj rečenici nastala knjiga “Abeceda trčanja“. U njoj ćete saznati sve što vas o trčanju zanima, u obliku jednostavnog, pitkog teksta. Knjiga je prilagođena svima, od potpunih početnika do trkača koji se pripremaju za ultramaratone.

Dobitnici knjiga su:
1490 Dragan Brečević
2772 Iva Kolanović
2915 Natko Ruždjak
1705 Martina Cesar-Kelemen
2105 Marina Petrus

 

Tehnički detalji

Jedan dio poklona šalje SRK Sparta Varaždin, jedan dio ide direktno od sponzora. Svi će paketi biti poslani u tjednu 18. – 22. 5. 2020. na adrese koje su prijavljene prilikom registracije za ligu.

Za svaki slučaj molimo sve dobitnike da se jave na mail jaciodkorone@gmail.com i pošalju nam svoju adresu.

 

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here