GIVE GIVE AWAY

JAČI OD KORONE Virtualna liga powered by Intersport – pokloni poslije prvog kola

Kao što smo obećali, nakon svakog kola naše i vaše virtualne lige podijelit ćemo promotivne poklone sponzora – Intersporta, Natural Wealtha, Osteo Bi-Flexa i Garmina.

 

Intersport

Lanac multibrand sportskih trgovina koji posluje više od 40 godina, trenutno je prisutan u 44 zemlje širom svijeta, gdje ima više od 5400 trgovina. U Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini posluje u više od 130 dućana.

U svojoj ponudi nudi širok izbor opreme za trčanje, a ovaj put predstavljamo Adidas SL20 tenisice za trčanje. Ove cestovne tenisice svoju malu masu mogu zahvaliti novom Lightstrike potplatu. Ova nova pjena donosi trkačima osjećaj brzine koju inače mogu pronaći samo u najskupljim modelima, mogli bismo reći – demokratizacija brzine. adidas SL20 namijenjene su za svakodnevne cestovne treninge i treninge brzine, a mnogima će ovo biti i najlakše tenisice u “arsenalu”. Opremljene su poznatim adidasovim Torsion Systemom koji očvršćuje potplat i sprečava ugibanje stopala. Izgledaju odlično, a možete ih naći OVDJE.

Dobitnici poklona, Adidas SL20 tenisica su:
1903 – Denis Špiljak
1404 – Dora Mlinarić

 

Natural Wealth

Natural Wealth vitamini, minerali i dodaci prehrani prisutni su na hrvatskom tržištu više od 25 godina. Kako biste svome organizmu osigurali sve neophodne nutrijente te imali dovoljno snage i energije, Natural Wealth nudi paletu proizvoda koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te očuvanju zdravlja i energije.

Natural Wealth – vaš broj 1 dodatak prehrani.

 

Dobitnici poklona Natural Wealtha su:
3220 – Ante Severinski
1120 – Ana Šeler
1321 – Nina Marošević
1452 – Danijel Biljan
2972 – Martina Otročak

 

Osteo Bi-Flex

Osteo Bi-Flex® – Broj 1 za zglobove*

Naši zglobovi nam omogućuju kretanje i uživanje u aktivnom životu. Briga za zdravlje zglobova tijekom cijelog života je ključna kako bismo ostali aktivni i pokretni.

Osteo Bi-Flex® objedinjuje gotovo sve do danas poznate prirodne sastojke za zaštitu zglobova, hrskavice i kostiju – – sastojci su ciljani, visokodozirani te potvrđenog djelovanja.

*broj jedan po prometu, IQVIA joint care products report 2019.,
food supplements, podaci za Hrvatsku

Dobitnici poklona Osteo Bi-Flexa su:
2531 – Vesna Janko Radovan
1391 – Jasna Tušek-Lončarić
2083 – Nikica Repač
1159 – Marko Sajn
1400 – Ivana Zuklic

 

Garmin

Garmin je svima poznati vodeći proizvođač omiljenih sportskih uređaja. No Garmin je i mnogo više od toga – on je svjetski lider na području navigacijskih sustava na moru i cestama.

Dobitnici poklona Garmina su:
1798 – Martina Dvoršćak Vrbat
2065 – Sanja Erlić
1299 – Ivana Prpić
2172 – Zrinka Hržić
1744 – Vedran Ivančić

 

Abeceda trčanja

Dva stara trkačka prijatelja, Pavao Vlahek i Ladislav Havaš, odlučila su ponoviti uspjeh davno napisane knjige “Cestovno trčanje” – tako je u jednoj rečenici nastala knjiga “Abeceda trčanja”. U njoj ćete saznati sve što vas o trčanju zanima, u obliku jednostavnog, pitkog teksta. Knjiga je prilagođena svima, od potpunih početnika do trkača koji se pripremaju za ultramaratone.

Dobitnici knjiga su:
2701 – Ivana Penava
2305 – Damir Vibovic
2383 – Iva Mavrinac Tus
2888 – Zvjezdana Jagnić Mandić
3172 – Krešimir Samardžija.

 

Tehnički detalji

Jedan dio poklona šalje SRK Sparta Varaždin, jedan dio ide direktno od sponzora. Svi će paketi biti poslani u tjednu 11. – 15. 5. 2020. na adrese koje su prijavljene prilikom registracije za ligu.

 

 

 

 

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here