GIVEAWAY 3

JAČI OD KORONE Virtualna liga powered by Intersport – pokloni poslije trećeg kola

Nakon svakog kola naše i vaše virtualne lige podijelit ćemo promotivne poklone sponzora – Intersporta, Natural Wealtha, Osteo Bi-Flexa i Garmina.

 

Intersport

Lanac multibrand sportskih trgovina koji posluje više od 40 godina, trenutno je prisutan u 44 zemlje širom svijeta, gdje ima više od 5400 trgovina. U Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini posluje u više od 130 dućana.

Iako je Salomon najpoznatiji po ogromnoj gami svih mogućih proizvoda za trail trčanje, u zadnje vrijeme nude sve zanimljivije modele za cestu. Upravo takav je i Salomon Sonic 3 Confidense. Riječ je o iznimno udobnim tenisicama s odličnom amortizacijom i umjereno debelim potplatom. Na njegovoj donjoj strani nalaze se segmenti Contagrip gume, koja pospješuje prianjanje za cestu.

Na petnom dijelu potplata nalazi se Opti-Vibe element, sastavljen od dva segmenta – jedan ublažava udarac o podlogu, a drugi djeluje poput opruge. Salomon Sonic 3 Confidense stvarno ulijevaju povjerenje, a jako nam se sviđa i izbor boja muških i ženskih modela koje možete provjeriti u Intersport webshopu.

MUŠKI MODEL
ŽENSKI MODEL

Dobitnici poklona, tenisica iz asortimana Intersporta:
Sanja Ditrih
Ivan Juran

 

Natural Wealth

Natural Wealth vitamini, minerali i dodaci prehrani prisutni su na hrvatskom tržištu više od 25 godina. Kako biste svome organizmu osigurali sve neophodne nutrijente te imali dovoljno snage i energije, Natural Wealth nudi paletu proizvoda koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te očuvanju zdravlja i energije.

Natural Wealth – vaš broj 1 dodatak prehrani.

Dobitnici poklona Natural Wealtha su:
Renato Pilčik
Ozren Šiftar
Andrea Katarić
Marko Pečatnik
Goran Zebec

 

Osteo Bi-Flex

Osteo Bi-Flex® – Broj 1 za zglobove*

Naši zglobovi nam omogućuju kretanje i uživanje u aktivnom životu. Briga za zdravlje zglobova tijekom cijelog života je ključna kako bismo ostali aktivni i pokretni.

Osteo Bi-Flex® objedinjuje gotovo sve do danas poznate prirodne sastojke za zaštitu zglobova, hrskavice i kostiju – – sastojci su ciljani, visokodozirani te potvrđenog djelovanja.

*broj jedan po prometu, IQVIA joint care products report 2019.,
food supplements, podaci za Hrvatsku

Dobitnici poklona Osteo Bi-Flexa su:
Jelena Horvat Horvatek
Tanja Čujić
Dario Jelić
Mihaela Zorkić
Marija Nera Omazić

 

Garmin

Garmin je svima poznati vodeći proizvođač omiljenih sportskih uređaja. No Garmin je i mnogo više od toga – on je svjetski lider na području navigacijskih sustava na moru i cestama.

Dobitnici poklona Garmina su:
Valentina Židak Radić
Bruna Knežević
Zvjezdana Jagnić Mandić
Tamara Fileš
Zoran Kaštela

 

Abeceda trčanja

Dva stara trkačka prijatelja, Pavao Vlahek i Ladislav Havaš, odlučila su ponoviti uspjeh davno napisane knjige “Cestovno trčanje” – tako je u jednoj rečenici nastala knjiga “Abeceda trčanja“. U njoj ćete saznati sve što vas o trčanju zanima, u obliku jednostavnog, pitkog teksta. Knjiga je prilagođena svima, od potpunih početnika do trkača koji se pripremaju za ultramaratone.

Dobitnici knjiga su:
Sanja Starešinić
Fran Leskovar
Mladen Putrić
Stanislav Krsnik
Emina Kopić

 

Tehnički detalji

Jedan dio poklona šalje SRK Sparta Varaždin, jedan dio ide direktno od sponzora. Poklone šaljemo u roku od 14 dana nakon izvlačenja na adrese iz prijave.

Za svaki slučaj molimo sve dobitnike da se jave na mail jaciodkorone@gmail.com i pošalju nam svoju adresu.

 

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here