PUTEM CVIJEĆA

Najava utrke Cvjetnom obalom, Sv. Filip i Jakov

Ljeto je, vrijeme aktivnog godišnjeg odmora za sve trkačice i trkače. Bez obzira živjeli u Dalmaciji ili je posjećujete radi odmora, možete se nastaviti utrkivati i u ljetnim mjesecima.

Jedna od ponuđenih utrka je – Cvjetnom obalom u Svetom Filipu i Jakovu nedaleko od Zadra. Utrka se održava već 11. godinu, a svaki put je dobro posjećena i organizirana. Ove je godine na rasporedu u subotu 9. srpnja, a s obzirom na dnevne vrućine, trči se uvečer.

Prije glavne utrke na 10 km, koja je i Pojedinačno prvenstvo Zadarske županije, održat će se brojne utrke za djecu – po uzrastima. Start dječjih utrka je u 18:30, a trče se udaljenosti od 100 do 500 m.

Start glavne utrke na 10 km je u 19:30 h, s rive u Sv. Filipu i Jakovu, a trčati će se Cvjetnom obalom prema Turnju i nazad istom trasom. Za sve sudionike osigurana je večera, tombola, sudionička majica, a za najbolje pehari i medalje. Startnina za glavnu utrku na 10 km je 50 kn, a uplaćuje se prilikom prijave, od 18 sati nadalje na dan utrke.

Organizatori utrke su AŠK Rogovo, a pokrovitelji Općina Sv. Filip i Jakov, Turistička zajednica Sv. Filip i Jakov te Udruga Napredak.

Više detalja o utrci u raspisu -> Cvjetnom obalom 2016 – raspis

Nema postova za prikaz