JAČI SMO KAO TIM!

Organiziramo najoriginalniju utrku godine – Lucky Trail Trakošćan!

Prvi Lucky Trail održat će se 17. 5. na Trakošćanu

Stotine utrka održava se svake godine kod nas. Nove utrke niču k’o gljive poslije kiše. Postavlja se jednostavno pitanje – treba li nam još novih utrka. Odgovor je za svakog drugačiji, a naš odgovor je ovaj: treba, ako su zanimljive, atraktivne i kvalitetne.

 

I baš smo to odučili napraviti u suradnji s našim partnerima. Organiziramo novu, zanimljivu i atraktivnu utrku, kakvu još nikada niste trčali. Nazvali smo je Lucky Trail, a svoje prvo izdanje imat će na predivnim lokacijama najposjećenijeg zagorskog izletišta – Trakošćana.

Datum utrke je 17. 5., nedjelja, kada ćemo se okupiti na livadi u podnožju hotela Trakošćan i krenuti na prvi timski trail maraton u Hrvatskoj.

Da, dobro ste pročitali, radi se o timskoj utrci, na kojoj sudjeluju timovi od po tri člana/članice. Nitko ne trči samo za sebe – svi trče za tim. Trčanje može biti i ekipni sport! 🙂

Neka vas ne uplaši ovo “maraton”, nećete istrčati maraton samostalno, već distancu od 42 kilometra prevaljuje tim zajedničkim snagama. Tim istrči maraton. 🙂

Osim originalnog formata utrke, pobrinuli smo se da trkačima ponudimo sve ono najbolje što mogu očekivati na utrci:

  • preposebnu medalju by Siniša Mareković
  • preodličnu majicu utrke design by Siniša Mareković
  • predivnu lokaciju utrke
  • nezahtjevne, super označene trail staze, pogodne i za potpune trail počenike
  • elektronsko mjerenje vremena preko utrka.com
  • i još mnogo toga što ćemo najaviti u idućim danima. 🙂

 

I nema smisla da vas ovdje više davimo, ako vam se ovo napisano čini zanimljivim, kliknite na web stranicu utrke, skupite ekipu i zajedno istrčite najoriginalniju utrku godine, Lucky Trail Trakošćan!

Bit ćete nam dragi gosti, veselimo se susretu s vama! 🙂

 

 

 

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here