SUPER VIKEND NA MORU

Pobjednica Wings for Life utrke Željka Šaban Miličić glavno ime nadolazećeg Pine Beach X Weekenda

Priznata hrvatska triatlonka, Željka Šaban Miličić, glavno je ime drugog po redu izdanja Pine Beach X Weekenda koji se održava 3. i 4. lipnja ove godine u Pakoštanima. Pobjednica nedavno održane humanitarne utrke Wings for Life Run u Zadru odmjerit će snage s brojnim sportašicama i sportašima na jednoj od najljepših plaža na Jadranu.

 

Sudionici Pine Beach X Weekenda otvorit će ljetnu sezonu u tri različite sportske discipline: kros triatlonu, aquatlonu i plivačkom maratonu, a osim profesionalaca, prijave su otvorene i za rekreativce.

Atraktivna trasa kros triatlona sastoji se od 500 metara plivanja, 11 km MTB-a i 4 kilometra trčanja, a utrka je posebna po činjenici da jedino na njoj triatlonci startaju s pješčane plaže.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, X Weekend ove je godine domaćin i organizator državnog prvenstva u sprint kros triatlonu.

IMG_3476

Posebne plivačke kategorije bit će dostupne i za djecu svih uzrasta, a cijene startnina kreću već od 50 kuna. Uz povoljne kotizacije organizator je za natjecatelje pripremio i promotivnu cijenu noćenja od 210 kn koja uključuje bogati all inclusive aranžman.

Uz partnere PK Dupin te TK Swibir, ovogodišnje izdanje X Weekenda prati i Dechatlon, a ovom dvodnevnom sportskom spektaklu pridružili su se i Iskon, Koestlin, Hohnjec Sport, Hell energy drink i Kroštula

Pine Beach Pakoštane je jedinstveni eko resort na našim prostorima koji spaja robinzonski turizam, aktivan odmor i najbolje od tradicionalne mediteranske kuhinje. Svojom raznolikošću i bogatom ponudom idealno je mjesto za organizaciju nezaboravnih sportsko-pustolovnih događanja.

Za sve dodatne informacije i prijave posjetite www.pinebeach.hr.
Detaljne informacije o utrkama.

Vidimo se u Pakoštanima!

 

Željka

IMG_4475

IMG_4951

IMG_4507

IMG_4802

IMG_5223

 

 

PR članak

Nema postova za prikaz