TRČANJE U PARKU PRIRODE PAPUK

Poziv na Lucky Trail Papuk – drugačiju utrku u neravnoj Slavoniji

Manje od dva mjeseca dijeli nas od drugog izdanja utrke Lucky Trail Papuk koja će se održati u subotu 10. rujna, sa startom i ciljem na izletištu Jankovac. Prethodna rečenica kratko i jasno daje informaciju o “nekoj utrci na Papuku”.

 

Ali, Lucky Trail nije “neka utrka”, on je trkački Woodstock, on je zabava za ekipu, piknik na livadi s čaganjem i pivom. Lucky Trail je najposebnija utrka u Hrvatskoj. 🙂

 

Što je tako posebno na Lucky Trailu

Na Lucky Trailu sudjeluju tročlani timovi, koji na izbor imaju dugi ili Mini trail. Trči se na tri staze, a na glavnoj (dugoj) svaki član tima trči sve tri staze, izmjenično s pauzama dok trče drugi članovi tima. Imamo trkače A, B i C, a raspored trčanja je ovakav:

I Mini trail je timska utrka, no ona je namijenjena manje spremnim trkačicama i trkačima kojima je 11.3 kilometra previše. Članovi tima na ovoj utrci trče samo jednu od staza, tj. 5.3, 3.8 ili 2.2 kilometra.

Kako bi izašli u susret onim trkačicama i trkačima koji ne mogu okupiti tim, na Lucky Trailu Papuk možete trčati i solo, na dugoj (11.3 km) ili kratkoj utrci (5.3 km).

– Upravo to da je Lucky Trail utrka timska, da na nju dolaze trkački prijatelji ili obitelji, najveća ja posebnost naše utrke. Ona je praznik zajedništva i međusobne podrške, predanosti zajedničkom timskom cilju. Ovo je idealna utrka za osnaživanje prijateljstva ili suradnje poslovnih kolega. Dužine staza jasno daju do znanja da utrka nije teška, bez problema će ju završiti svaki trkački rekreativac, a pogodna je i za one koji po prvi put žele isprobati utrku u prirodi. Za to nema boljeg mjesta od Parka prirode Papuk – poručuje Zvonimir Mikašek, direktor Lucky Trail serijala.

 

Prijavite se što prije da ne bude prekasno

Prijave su otvorene desetak dana i već je prijavljeno oko 150 trkačica i trkača. Sve koji žele sudjelovati pozivamo da se prijave što prije i osiguraju svoje mjesto na utrci, broj sudionika je ograničen.

Lucky Trail podržavaju glavni sponzori, Intersport Hrvatska i Hidra funkcionalna pića.

 

 

 

Nema postova za prikaz