Politika privatnosti – Privacy Policy

Portal 3sporta.com, odnosno njegovi vlasnici tvrtka PIS d.o.o., Zelendvorska 146, 42209 Sračinec, OIB: 27932888356 te KREATIVNO, obrt za kreativne usluge vl. Zvonimir Mikašek, Zelendvorska 146, 42209 Sračinec (u daljnjem tekstu: portal 3sporta), zadržava sva autorska prava na korištenje fotografijama, tekstom i ostalim objavljenim materijalom, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

 

Uvodne odredbe

Portal 3sporta.com ne prikuplja osobne podatke i ne obrađuje ih. Ovo se odnosi i na sustav RaceMoment koji putem Facebook aplikacije omogućava objavu individualnih foto albuma s utrka.

 

Kolačići i internetske tehnologije

Kao što je slučaj i s mnogim drugim portalima, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim web-stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“).

 

Transparentnost

Ako odlučimo mijenjati svoju politiku privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih.