IZLAZIMO IZ PELENA!

Prošle su dvije godine od pokretanja 3sporta.com

Prije točno dvije godine svjetlo dana ugledao je portal 3sporta.com. Polako, ali sigurno idemo i dalje u smjeru koji smo zacrtali na početku.

Za ove dvije godine objavili smo više od 800 vijesti, uglavnom izvještaja s utrka, najava utrka i slično. Objavili smo više od 32.000 fotografija s natjecanja u trčanju, triatlonu, biciklizmu i duatlonu kao jedini takav portal u Hrvatskoj. Producirali smo i tridesetak video priloga s utrka, te nekoliko promo video spotova. Prošle smo godine prvi put došli do 10.000 jedinstvenih posjetitelja u jednom mjesecu što nas svrstava uz bok najuspješnijih portala ovog tipa u Hrvatskoj.

Pred nama je nova sezona, “najkriznija” do sada što se tiče rekreativnog sporta. Već sad se vidi određena stagnacija, osobito u triatlonu, s odgođenim i otkazanim utrkama. No mi ćemo i dalje pratiti važnije događaje, ali i više raditi na produkciji kvalitetnih videa i fotografija, a uskoro nas čeka i ozbiljan face-lifting portala.

Hvala svima koji svojim tekstovima i fotografijama doprinosite radu portala, a najveća hvala čitateljima i Facebook fanovima koji nas prate!

 

 

 

Autor: Zvonimir Mikašek – urednik

Nema postova za prikaz