Riječ urednika

   

  Riječ urednika

   

  Dobrodošli na portal 3sporta.com!

  Pred Vama je novi portal o trčanju, biciklizmu, plivanju i multisportovima triatlonu i duatlonu. Želio bih da ovaj portal postane mjesto okupljanja rekreativaca i ozbiljnih sportaša i da postane glavni izvor informacija o temama od zajedničkog interesa.

  Sportove koje sam spomenuo kod nas se još uvijek može zvati “malim” sportovima. Nedovoljna zastupljenost u medijima, nedovoljna podrška sponzora i “politike” već dugo naše sportove zadržava na istom mjestu.

  Naše ćemo sportove (vrlo rijetko) naći u poluminutnoj vijesti u zadnjim trenucima sportskog priloga dnevnika ili u kratkoj crtici u nekim lokalnim novinama. I to se neće još dugo promijeniti. No internet, sa svojom demokratičnosti i neograničenim dosegom omogućava nam da naši sportovi “rastu”.

  Upravo radi toga sam odlučio pokrenuti ovaj portal. Nakon više od godine dana uređivanja klupske stranice (www.tk042.hr) koja je prepoznata i izvan klupskih okvira shvatio sam da se ozbiljnim i predanim radom može utjecati na okolinu. Može se privući nove ljude zainteresirane za sport, može se privući mlade.

  Ali, svega ovog neće biti bez Vaše pomoći. Pozivam Vas da nam se pridružite i da surađujete na ovom portalu. Pozivam sve klubove iz naših sportova da nam dostavljaju informacije koje ćemo brzo i bez ikakve diskriminacije objaviti – temeljno načelo je da svaki sportski događaj treba popratiti – bez obzira na broj natjecatelja ili postignute rezultate. Očekujemo i autorske članke, osobne doživljaje utrka, blogove i sl.

  S poštovanjem,
  Zvonimir Mikašek, urednik portala

  Nema postova za prikaz