PREKOGRANIČNO SPONZORSTVO

Slovenski PRO-BIKE sponzorira Jasminu Ilijaš

Nakon velikog uspjeha koji je Jasmina Ilijaš postigla na svom prvom triatlonu ironman distance u Nagyatadu, kada je ostvarila plasman na šesto mjesto s vremenom 11:36:57 h, otvorila se mogućnost za ostvarenje još boljih rezultata i većih uspjeha.

Naime nakon što je ovu svoju prvu triatlonsku sezonu biciklističke dionice vozila na posuđenom biciklu neadekvatnih dimenzija, sljedećih će godina okretati pedale na sponzorskom biciklu FOCUS TT Izalco Tria koji joj je sponzorirala trgovina biciklima i biciklističkom opremom PRO-BIKE iz Ljutomera, slovenskog grada uz granicu s Hrvatskom.

Pomalo je neobična činjenica da je poduzeće iz druge države odlučilo biti sponzor ove uspješne i perspektivne sportašice pa nam je za tu prigodu vlasnik poduzeća g. Tomaž Kese dao nekoliko informacija.

Recite nam kako je došlo do ove neobične prekogranične suradnje ?
Na prvi pogled možda se čini iznenadno, ali već i ove godine jedan hrvatski triatlonac, Goran Pongračić, vozi naš djelomično sponzorirani bicikl s najmodernijim karbonskim TT okvirom Dedacciai Chrono. Nakon što je Jasmina ove godine postigla na svom prvom dugom triatlonu zaista iznenađujući uspjeh bez vlastitog bicikla odlučili smo sponzorirati bicikl za nju.

  Iz kojeg razloga ste se odlučili na taj korak ?
U poslovnom smislu nema nekog razloga jer teško da ćemo kroz neko povećanje prometa povratiti uloženo. Međutim, svi mi koji radimo u našoj trgovini biciklistički smo entuzijasti i drago nam je kad možemo pomoći nekom mladom perspektivnom sportašu da pokuša ostvariti svoje ciljeve. Priča o Jasmini je zaista nešto što je vrijedno pažnje i nakon što smo dobili molbu za sponzorstvo vrlo brzo smo je prihvatili i izuzetno drago nam je zbog toga.

Možete li nam ukratko predstaviti svoje poduzeće ?
Osnovna nam je djelatnost prodaja bicikala i biciklističke opreme kao i servis.
Generalni smo uvoznik za nekoliko poznatih biciklističkih marki za Sloveniju (Cinelli, Kalkhoff, Kreidler, Rabeneick…) a uz njih u ponudi imamo proizvode raznih drugih proizvođača. U stalnom smo kontaktu sa svim poznatim veletrgovcima unutar EU tako da u svakom trenutku možemo bilo koju komponentu ili cijeli bicikl nabaviti po najpovoljnijoj cijeni.

Biciklisti i triatlonci nam se često jave tražeći što povoljniju opremu ili dijelove i to onda ostvarujemo na način da za njih tražimo ono što im treba po najpovoljnijoj cijeni i nakon ispitivanja tržišta obavještavamo ih o trenutnoj ponudi pa oni odluče da li je trenutna ponuda i cijena za njih prihvatljiva ili će eventualno čekati možda nešto još povoljnije.
Svi zainteresirani mogu dobiti informacije ili ostvariti kontakt s nama na našoj internet stranici www.kalkhoff.si ili nas kontaktirati putem email adrese: pro.bike@siol.net te na brojeve telefona: +386 41 712 163 // +386 2 58 58 116.

 

Autor: Promo // foto: Zvonimir Mikašek

Nema postova za prikaz