fbpx

9. Crazy Hill Trail Ludbreg

LUDI BREGI

U sklopu najvećeg outdoor događaja na sjeveru Hrvatske, pod nazivom “Welcome spring festival”,  koji se odvija kroz pet vikenda u ožujku i travnju, ŠRD BSV Ludbreg u subotu 4. 3. 2023. ponosno organizira 9. izdanje Crazy Hill Trail utrke.

 

Staze kojima se trči Crazy Hill Trail prolaze najljepšim predjelima okolice Ludbrega, a u prethodnim izdanjima ove utrke nudile su trkačima sva moguća agregatna stanja – od suhih šumskih singlica, do blata pa i snijega koji je donio poseban štimung prije nekoliko godina.

2018. godine trčalo se i kroz snijeg

Utrka započinje i završava u zelenoj oazi u centru Ludbrega, na Otoku Mladosti, a prolazi ludbreškim i kalničkim brežuljcima, šumama i vinogradima.

– Imamo tri prekrasne staze, od 10 kilometara- Green, 16 kilometara – Blue i 34 kilometara – Red  tako da svatko može odabrati za sebe ponešto. Pozitivni dojmovi natjecatelja s naših prijašnjih trailova još se uvijek prepričavaju i Crazy Hill Trail je postala prepoznatljiva i naširoko priznata utrka međunarodnog karaktera – poručuju organizatori.

Od ove godine Crazy Hill Trail utrka postaje ponosnom članicom ITRA-e (International Trail Running Association) gdje trkači skupljaju bodove za svjetski poredak u trail trčanju, utrka ima status kvalifikacijske utrke za UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc – najjače i najpoznatije trail utrke u svijetu), a od ove godine održava se po prvi put i Hrvatska trail liga, pod okriljem Hrvatskog atletskog saveza, koja započinje baš u Ludbregu Crazy Hill Trailom.

Sve informacije vezane uz utrke možete pronaći na Facebook stranici, a ukoliko niste, prijaviti se možete na stotinka.hr .

Vidimo se na ludim bregima!