IMA PILOTA U AVIONU

VIDEO PREMIJERA – “Naličje medalje” – Ultra distancama protiv šećerne bolesti

Predstavljamo “pilot” emisiju serijala “Naličje medalje” koji planiramo realizirati na portalu 3sporta. U prvoj emisiji kroz intervju se predstavlja Nenad Šimunko, ultraš koji boluje od šećerne bolesti.

Povod za intervju njegovo je sudjelovanje u 2.100 km dugoj biciklističkoj “vožnji” mHealth Grand Tour, od Brisela do Barcelone. S Nenadom Šimunkom razgovaro je Pavao Vlahek.


Zašto pokrećemo serijal “Naličje medalje”?

Nakon više od dvije godine rada portala 3sporta, upoznali smo mnoge izuzetne ljude koji se bave ovim našim “malim” sportovima i zbog toga nemaju pravo na javno eksponiranje. U državi u kojoj su sportsko novinarstvo i nogometno novinarstvo gotovo sinonimi, naši sportaši nemaju šansu, osim rijetko par sekundi na televiziji ili crticu u sportskim novinama. S ovim se teško boriti, ali samo do promjene paradigme – medij za promociju postoji, samo se treba potruditi i pametno ga iskoristiti.

Na portalu 3sporta želimo promovirati istinske vrijednosti, bez obzira koliko većini, koja živi u “fast food” modu, to bilo dosadno ili nezanimljivo.

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz