U NAJLJEPŠEM KONTINENTALNOM NACIONALNOM PARKU

31. Plitvički maraton – utrka koja se pamti!

Naš najpoznatiji i najstariji, a vjerojatno i najljepši i najatraktivniji maraton, Plitvički maraton, otvara svoje prijave za 2016. godinu! Kao i uvijek, prirodne ljepote Nacionalnog parka željno očekuju natjecatelje u maratonu, polumaratonu i u utrci na 5 km.

Predivan ambijent, bogati startni paketi za sve trkače s uključenom ulaznicom za jedan od najljepših nacionalnih parkova u Europi, jamstvo su odličnog provoda i pravog trkačkog užitka. Pozivamo vas da iskoristite pogodnosti rane prijave i rezervirate svoje mjesto po iznimno popularnim cijenama kotizacije – 150 kn za maraton, 120 kn za polumaraton i 80 kn za utrku na 5 km. Cijene kotizacija za ranu prijavu vrijede do 15. ožujka 2016., a prijavu možete izvršiti OVDJE.

Start maratona i polumaratona je u nedjelju, 5. lipnja 2016. godine u 9:00 sati, dok utrka na 5 km starta neposredno nakon što krenu maratonci i polumaratonci. Ispred organizatora, Atletskog kluba CRORUN, direktor utrke Robert Franjković najavio je da će organizator, zajedno s Nacionalnim parkom Plitvička jezera, uložiti maksimalni napor i trud kako bi trkači imali vrhunski užitak trčanja i s 31. Plitvičkog maratona odnijeli samo lijepe uspomene te još za nijansu pomaknuli svoje trkačke granice.

Autor: Promo

Što misliš o temi?