TRKAČI ZA TRKAČE

3sporta i Run&Trek OTVORILI TRKAČKI WEB SHOP!

Suradnja 3sporta i Run&Treka počela je prije više od dvije godine, gdje drugdje nego na utrkama. Prvo sramežljivo, pa sve intenzivnije i šire, pokušali smo sinergijom pružiti trkačima ono što im treba.

 

Kako smo i sami trkači i pripadnici trkačke zajednice još od osamdesetih godina, drago nam je biti dio današnjeg razvoja i eksplozije trčanja u Hrvatskoj. S vama smo i za vas na utrkama, sa savjetima, vijestima, idejama, fotografijama, proizvodima… uglavnom, gdje se trči tu smo i mi. 🙂

Danas smo napravili jedan veliki zajednički iskorak – na novom smo projektu spojili najbolji trkački portal – 3sporta.com i prvu i jedinu trgovinu specijaliziranu za trčanje u Hrvatskoj – Run&Trek – i kao rezultat toga ispred vas je naša i vaša internet trgovina za trčanje.

Od danas, dovoljno je nekoliko klikova mišem i trkačka oprema je kod vas! 😉 Vjerujemo da ćete biti zadovoljni i da ćete pronaći sve potrebno, uz kvalitetne i vrijedne informacije o proizvodima.

Naravno, ovo je tek početak, kao pravi maratonci, krećemo lagano. Krenite i vi s nama i kliknite na 3sporta/Run&Trek web shop.

Nema postova za prikaz